2777
2789
عنوان

سونو تیغه بینی

160 بازدید | 23 پست

سلام خانوما

من سونو انتی رفتم دکتر گفت خوبه ولی باز گفت شونده هفته برم برای سونو تیغه بینی

بهش گفتم مشکلی هست گفت نه دکترم سونو هم داره

خیلی هم سریع انتی انجام داد

از طرفی هم سونو آنومالی هجده هفته هست

تو همون هجده هفته معلوم نمیشه تیغه بینیش؟

تا الان چهار تا سونو رفتم حس میکنم الکی همش میگه بیا سونو البته من سقط مکرر هستم ولی حس میکنم این همه دیگه زیاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه میتونی سونوگرافی خوبی برو که دستگاش خوب باشهسونو های که عکسشون خوب نیست دستگاه قدیمیه

دکتری که تحت نظرش هستم سونو داره دکتر پرنیتالوژی هست

بعد دستگاهش حس میکنم قدیمی هست ولی دکتر های دیگه اگه تو سونو بیمارشون مشکل ببینن میفرستن پیش دکترم بیان سونو که تشخیص بده

دکتری که تحت نظرش هستم سونو داره دکتر پرنیتالوژی هستبعد دستگاهش حس میکنم قدیمی هست ولی دکتر های دیگه ...

نمیدونم والا

من سونو ها مرکز سونوگرافی ها قبول دارم

دکترمم سونو داره ولی پیشش انجام نمیدم

دکتری که تحت نظرش هستم سونو داره دکتر پرنیتالوژی هستبعد دستگاهش حس میکنم قدیمی هست ولی دکتر های دیگه ...

برا جواب آزمایش بخواد نگاه کنه ویزیت میگیره نمیدونم بقیه همینجوری ن یا نه بعد اون اوایل میگفتم درد دارم میگفت بیا سونو 😐🥲

نمیدونم والا من سونو ها مرکز سونوگرافی ها قبول دارمدکترمم سونو داره ولی پیشش انجام نمیدم

اتفاقا خودم دوست دارم سونو نزدیک خونه مون هست خیلی هم مجهزه برم اونجا میترسم جواب سونو ببرم دکتر باز بگه بیا خودم هم سونو بگیرم 🥲

اتفاقا خودم دوست دارم سونو نزدیک خونه مون هست خیلی هم مجهزه برم اونجا میترسم جواب سونو ببرم دکتر باز ...

به نظرم برو بگو نتونستم اون روز تا اونجا بیام.

برای ما جواب ازمایش ویزیت نمیگیرن