بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3557 عنوان مجبورم 33 بازدید | 13 پست از کسی که دوسش دارم جدا شمچون خانوادم منع کردن ارتباط با جنس مخالف رو و اینکه گفتن اون خوشبختم نمیکنهخیلی با هم خوبیم دعوا نکردیم و ده ماهه با همیم با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀 امروز | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13479 همین الان جدا شی بهتره فردا وابسته تر میشی بهششرایطش نداره بیاد رسمی کنید رابطه تون زیر نظر خانواده ها آشنا بشین؟ خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3557 همین الان جدا شی بهتره فردا وابسته تر میشی بهششرایطش نداره بیاد رسمی کنید رابطه تون زیر نظر خانواده ... آخه امسال کنکور داره واقن همو میخایم با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13479 آخه امسال کنکور داره واقن همو میخایم چندسالتونه؟ خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3557 چندسالتونه؟ ۱۷و۱۸ با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13479 ۱۷و۱۸ برای تشکیل زندگی خواستن عاشق بودن تنها کافی نیست خیلی چیزها لازمه سن تون کمه خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3557 برای تشکیل زندگی خواستن عاشق بودن تنها کافی نیست خیلی چیزها لازمه سن تون کمه خب منم نمیگم الان ازدواج کنیم کلا با هم بودیم تا اینکه خانوادم فهمیدن گوشیم رو گرفتن دو سه هفته س دیگه با مامانم صحبت کردم خیلی سرزنشم کرد گف اگه حتی پسر خوبی باشه بگیرتت خوشبختت نمیتونه بکنن با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13479 خب منم نمیگم الان ازدواج کنیم کلا با هم بودیم تا اینکه خانوادم فهمیدن گوشیم رو گرفتن دو سه هفته س دی ... از طرز فکر خانوادت ک مشخصه با اینجور رابطه ها مخالفن پس اگر میتونه بیاد رسمی کنید تا درس تون بخونید وگرنه خانوادت اجازه چنین ارتباطی بهت نمیدن من خودم ت رابطه بودم تایم طولانی ولی طبق تجربه خودم زوده برای وارد رابطه این چیزا شی تمرکزت بزار رو درست خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3557 از طرز فکر خانوادت ک مشخصه با اینجور رابطه ها مخالفن پس اگر میتونه بیاد رسمی کنید تا درس تون بخونید ... میخاد بعد کنکورش با بابام حرف بزنهولی اینطور که من دیدم مامانم راضی نیس واقن خیلی بده چون ما خیلی خوبیم نمیتونم ولش کنم اونم وسط امتحانا و کنکورش با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13479 میخاد بعد کنکورش با بابام حرف بزنهولی اینطور که من دیدم مامانم راضی نیس واقن خیلی بده چون ما خیلی خو ... تصمیم دست خانواده هاسان شاءالله خیره برات خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3557 تصمیم دست خانواده هاسان شاءالله خیره برات الان نمیدونم چجوری گوشیم رو بگیرم دیروز بعد امتحانم به مامانم گفتم گفت نه اول بعد گفت یکم بگذره چند روز دیگه هم میریم مسافرت من بدون گوشی خودم نمیتونم با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13479 الان نمیدونم چجوری گوشیم رو بگیرم دیروز بعد امتحانم به مامانم گفتم گفت نه اول بعد گفت یکم بگذره چند ... زیاد پافشاری نکن با مهربونی ازش بخواه گوشیت بده خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13479 لطفاً برام دعا کنین حالم خیلی بده چشم خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3557 زیاد پافشاری نکن با مهربونی ازش بخواه گوشیت بده لطفاً برام دعا کنین حالم خیلی بده با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀