2777
2789

سفر 🙄🙄🙄

فرارو - خرافات از دیرباز تاثیرات گوناگونی بر زندگی افراد داشته است، اما ظاهرا امسال بخشی از این خرافهها به اقتصاد و سرمایهگذاری خرد هم سرایت کرد.

به گزارش فرارو؛ باور به خرید طلا در روز ۱۳ صفر، مهمترین نمونه از این باورهای نادرست هستند. برخی افراد دوست داشتند باور کنند خرید طلا در روز ۱۳ صفر، خوشیمن است و میتواند منجر به سودآوری شود. این باور هیچ پایه و اساس علمی نداشت و تنها یک خرافه بود. چون خرید طلا مانند هر کالای دیگری، تابع شرایط بازار و عوامل اقتصادی است و روز خاصی از سال نمیتواند تاثیر خاصی بر آن داشته باشد، اما وقتی مشخص شد قیمت طلا در شش ماه گذشته، یعنی از زمان انتشار شایعه و تشکیل صف توسط گرویه از مردم جلوی طلافروشیها، طرفداران شایعه به شوخی و جدی میگویند دیدید درست گفتیم. آنها به رشد ۸۳ درصدی طلا در این مدت اشاره میکنند که باعث شده قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار از سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تا مرز شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان پیشروی کند. با نزدیک شدن به روزهای آخر سال، شایعهای مشابه و این بار درباره روزهای قمر در عقرب و تاثیر آن بر خرید و فروش، تجارت و سرمایهگذاری دست به دست میشود. واقعا باید باورهای خرافی را تا این اندازه جدی گرفت؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

کتاب املاء

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

صفر نوشته سفر:)

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

چی میشه بعد

هیچی عزیزم شوخی کردم