2777
2789
عنوان

نی نی

124 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،نوزادم یه ماهشه هم شیر خودمو میخورههم شیر خشک ، اما وقتی شیر خودمو میخوره میک زدناش اکثرا عمیق نیست ، مثلا چند ثانیه عمیقه بعد آروم میشه یه مدت آروم میشه دوباره چند تا عمیق ، عادیه یا مشکل داره این قضیه؟

فکش خسته میشه نوک سینه ات بزرگه؟

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاها سایت🤢❌بیبی چک ام بلاخره مثبت شد خدایا شکرت اینم از زیبایی این تاریخ1405/05/05 برای من😍 راستی ی نذر قشنگ هم برداشتم که از وقتی متوجه بارداریم شدم تا شبی ک زایمان میکنم ب نیت مادران چشم انتظار ایت الکرسی بخونم ممنون میشم شماهم برای منو تو دلیم دعا کنید ک ب سلامتی بغلش بگیرم 💚😘🥺

فکش خسته میشه عزیزم ،چه ایرادی؟دنبال عیب نکرد گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه زیاد

الان کوچولو فکش خسته میشه نگران نباش ب مرور تقویت میشه فکش

ادرارش طبیعیه؟ ب نظرت شیر میخوره سیر میشه؟

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاها سایت🤢❌بیبی چک ام بلاخره مثبت شد خدایا شکرت اینم از زیبایی این تاریخ1405/05/05 برای من😍 راستی ی نذر قشنگ هم برداشتم که از وقتی متوجه بارداریم شدم تا شبی ک زایمان میکنم ب نیت مادران چشم انتظار ایت الکرسی بخونم ممنون میشم شماهم برای منو تو دلیم دعا کنید ک ب سلامتی بغلش بگیرم 💚😘🥺

فکش خسته میشه عزیزم ،چه ایرادی؟دنبال عیب نکرد گلم

نمیدونم چون شیرم یکم کمه و شیر خشکم میخوره همش میگم نکنه میک نزنه شیرم کلا قط بشه، چون دکتر گفت باید بچه میک بزنه تا شیرت بیشتر بشه

الان کوچولو فکش خسته میشه نگران نباش ب مرور تقویت میشه فکش ادرارش طبیعیه؟ ب نظرت شیر میخوره سیر میشه ...

ادرارش خوبه در روز حداقل ۶ تا ۷ بار ، گاهی اوقات سیر نمیشه

خب میگی میک عمیق میزنه بعد آروم دوباره میک عمیق،چقدر زیر سینه میگیریش؟چند دقیقه یا چند ساعت؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ادرارش خوبه در روز حداقل ۶ تا ۷ بار ، گاهی اوقات سیر نمیشه

پس مشکلی نداره عزیزم

اگر شیرت کمه در کنار شیر خشک هم بهش بده منم همین کارو میکردم

آره وقتی سیر نمیشه میدم

کار خوبی میکنی عزیزم

الانم نگران نباش فقط خیلی گرم نگیرش الان ب شدت گرمه

معمولا هر کدوم نیم ساعت

حساس شدی ،میگی ادرارش هم خوبه پس خوب شیر میخوره،از طرف من بوسش کن

و اینکه سینت رو با دست بدوش تا شیر جریان داشته باشه و یه سینت رو کامل بده بخوره سری بعد شیردهی ،سینه ی بعدی

هی از این سینه به اون سینه نکن ،بزار چربی شیرت به بدنش برسه چون اول شیرت آبه

با یه سینه م که سیر نمیشه

بزار یه سینت کامل خالی شه

با دستت فشار بده سینتو دیدی شیر نمیاد برو سینه ی بعدی

مثلاً ده دقیقه سینه ی راست رو ندی ده دقیقه سینه ی چپ دوباره سینه راست

بزار یه سینه رو خالی کنه بعد برو سینه بعدی منظورم اینه