2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 51 پست
به هرحال هیچ کس کمکت نمیکنه حال و روزتون ببین ناجی تو خودتی یه راهی پیدا کن بری بیرون از خونه حتی با ...

تک فرزندم دهنم سرویس شده ازین حجم کنترل گری و ملاحظه کاری خودم

همیشه ملاحظه کردم حالام بنظرشون پررو بی چشم و رو میام

یه شبه نیست مدتهاست از بعد طلاقم دیگه حالم داره بهم میخوره دیگه دستم تو سفره نمیره کم غذا میخورم روم ...

کاریه که اونا به سرت آوردن ن خجالت بکش ن حالت بهم بخوره حقته وطیفشونه شرایطتت سخته روحیه ای نداری و.... حق بهت نیدم پس برا خودتوشرایطو روحیه خوب بساز دیگه تاوقتی خو اون خونه ای هزینش روحت میده روانت میده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اونا که طلاق گرفتن و تو این سن خونه پدر و مادرن خوب میفهمن من چی میگم، خوب میفهمن حتی یه هزار تومن نمیتونن از پدر و مادرشون بگیرن

بعضا تاپیک میزنن میگن شوهر میخوایم من درکشون میکنم

چون میخوان از زیر بلیت پدر مادرشون بیرون بیان

تک فرزندم دهنم سرویس شده ازین حجم کنترل گری و ملاحظه کاری خودمهمیشه ملاحظه کردم حالام بنظرشون پررو ب ...

حق داریییی میفهمم چی میگی خوب میگم تو اینارو هیچوقت نمیتونی تغییر بدی ولی میتونی یه کاری کنی که کارهات پیش بره حالا حتی کم سخته برات میدونم ولی به آینده نگاه کن

کاریه که اونا به سرت آوردن ن خجالت بکش ن حالت بهم بخوره حقته وطیفشونه شرایطتت سخته روحیه ای نداری و. ...

بخدا تو ازدواجم اون نامرد انقدر بلا سرم آورد انقدر اذیتم کرد حتی پول نداشتم یه مشاور برم با افسردگیم دست و پنجه نرم کردم هیچی نگفتم

هیچوقتم وظیفه شون ندونستم همیشه ام ممنونشون بودم الانم چیزی نمیگم میگم بذارین خودم برم سر کار

هی مثل گدا ها ازشون ۳۰ تومن بگیرم برا اینترنت؟خب غرورم داره له میشه

کاریه که اونا به سرت آوردن ن خجالت بکش ن حالت بهم بخوره حقته وطیفشونه شرایطتت سخته روحیه ای نداری و. ...

مگه نرفته از روانم؟ نابود شدم اگه از کارای پدرم بگم تعجب میکنید اگه بگم چقدر آزار روانیم میده تعجب میکنید

تک فرزندم دهنم سرویس شده ازین حجم کنترل گری و ملاحظه کاری خودمهمیشه ملاحظه کردم حالام بنظرشون پررو ب ...

فدای سرت که به نظرشون پررو و بی چشم رو میایی.

بدون اینکه چیزی بگی دنبال کار مناسب بگرد.

برو سر کار و بعد از اینکه انجام شد مطلعشون کن.

تحصیلاتت چیه؟ اگر بری خوابگاه شهر دیگه برای لیسانس یا ارشد بهترین چیز برات هست که از فضای خونه دور بشی.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

فدای سرت که به نظرشون پررو و بی چشم رو میایی. بدون اینکه چیزی بگی دنبال کار مناسب بگرد. برو سر کار ...

همینکارو کردم همچین ک کارم جور شد مادرم خودشو میزنه به مریضی و حال بد منم انصراف دادم

لیسانس هستم

همینکارو کردم همچین ک کارم جور شد مادرم خودشو میزنه به مریضی و حال بد منم انصراف دادملیسانس هستم

بیخود انصراف دادی. می ری سر کار و کارت رو ادامه می دی.

برای ارشد هم فکر کن. برو دانشگاه خوب سراسری شهر دیگه. بگذار از اون فضا بیایی بیرون.

ببین راه حلت مشخصه. باید فقط انجامش بدی. بشینی هی غر بزنی پدر و مادرم اینجوری و اونجوری تا ابد باید همه تقصیرها رو بندازی گردن اونا ولی بدبختیش رو خودت بکشی. به قول اون شعره.. تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز

بیخود انصراف دادی. می ری سر کار و کارت رو ادامه می دی. برای ارشد هم فکر کن. برو دانشگاه خوب سراسری ش ...

وقتی اجازه نمیدن برم باید چیکار کنم؟

اگرم لج کنم کتک میخورم

چطور برم؟

بیخود انصراف دادی. می ری سر کار و کارت رو ادامه می دی. برای ارشد هم فکر کن. برو دانشگاه خوب سراسری ش ...

چند روز قبل از عقدم بشدت کتک خوردم چون مشکلات اون ادم رو میدیدم

داییم بشدت کتکم زد و با بدن کوفته از کتک رفتم عقد...

وقتی اجازه نمیدن برم باید چیکار کنم؟اگرم لج کنم کتک میخورمچطور برم؟

دو سه روز بدون اینکه بگی می ری سر کار..

کتک هم خودت آدم بزرگی. جلوشون رو بگیر. برو توی اتاق درو ببند.
لازم بود برو خونه مادر بزرگی خاله ای کسی . یا تهدید کن بگو کتک دیه داره می رم شکایت می کنم. یک خرده جلوشون بایست.

در ضمن از اول مشکل این نبود که کتک می زنند. اغلب جور دیگه کنترل می کنند.

دو سه روز بدون اینکه بگی می ری سر کار.. کتک هم خودت آدم بزرگی. جلوشون رو بگیر. برو توی اتاق درو ببند ...

عزیزم بالاتر گفتم من بیرون نمیرم کلا

بدون اینکه بکم چطور برم سرکار نفهمن؟ بگم کجا دارم میرم؟ گفتم تا سر کوچه من باید توصیح بدم ک چرا میخوام برم

دو سه روز بدون اینکه بگی می ری سر کار.. کتک هم خودت آدم بزرگی. جلوشون رو بگیر. برو توی اتاق درو ببند ...

جلوشونو بگیرم؟ یه بار وقتی مامانم میخواست کتکم بزنه دستشو گرفتم عاشورا راه انداخت که تو تو روی من برگشتی و منو زدی!!!

برم دیه بگیرم؟ شکایت کنم؟ وقتی تو خونه حبسم چطوری اینکارو بکنم؟