2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

53 بازدید | 14 پست

سلام دوستانم روزتون بخیر

دوستان من یه نوزاد ۳ ماه و نیم دارم

اوایل کولیک داشت خداروشکر ۲ ماهگی رفع شد .

تو دوران کولیک خیلی اذیت شدم مادرشوهرمم هی میگفت تازه اولاشه تازه روزای خوش هست بذار بعدها میبینمت و میخندید . همش تو دلم خالی میکرد ..انگار عقده داشت .

الان که خداروشکر دخترم بهتره منم یکم راحت شدم .

هروقت میاد خونمون میبینه بچم آرومه باز میگه بذار دندون در بیاره پدرت در میاد .مادرشوهرم همش جلو شوهرم میگه من سر دندون درآوردن همش از پدرشوهرت کتک میخوردم از بس سخت بود .

راستش یکم تو دلم خالی شد . یعنی اینقدر دندون در آوردن سخته که این بشر دست از سرم برنمیداره .

عزیزم بچه من ماشا الله سه سالگی رد کرده ،هرچی میره جلو راحت تر میشه اصلا نترس ،دندون هم شااید دندونای نیش سخت باشه ،بچه هرچی بزرگتر بشه بنیه هاش بیشتر میشه و راحت تر در میاره ،پسر من یه هفته اسهال میشد و من توی غذا خوردن خودم و بلدا که بزرگتر شد غذای خودش مراعات میکردم و آب نبات میدادم توب بود ، بالاخره سختی داره گریه میکنه اما از کولیک خیییلی بهتره نترس

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه داری سخته ولی نه انقدرکه ازمادرشدن لذت نبری ،مادرشوهرت احتمالا میخوادبهت یاداوری کنه بچه بزرگ کردن سخته واون خیلی زحمت کشیده تا پسرش روبهداینجا رسونده وپسرش باید قدر دانش باشه.

کاش میشد خداروبغل کردوبوسید

عزیزم بچه من ماشا الله سه سالگی رد کرده ،هرچی میره جلو راحت تر میشه اصلا نترس ،دندون هم شااید دندونا ...

ممنون عزیزم خدا بچتونو عاقبت بخیر کنه گلم

تازه من میگفتم کاش مثل کولیک باشه راضی ام😂

من تا چندماه اول بارداری فقط شکمم بزرگ شده بود اونم اندازه توپ فوتبال مادرشوهرم میگفت بچت ریزه شکم نداری و... ماه آخر خطر زایمان زودرس داشتم دارومصرف کردم باد کردم و چاق شدم بعد وقتی زایمان کردم برگشتم مادرشوهرم گفت انگار یه بچه دیگه مونده تو شکمت

بچه داری سخته ولی نه انقدرکه ازمادرشدن لذت نبری ،مادرشوهرت احتمالا میخوادبهت یاداوری کنه بچه بزرگ کر ...

راستش همچین هم مادری نکرده .

اقوام تعریف میکردن که مادرشوهرم میخواسته بچه هاشو بذاره پرورشگاه و اقوام نذاشتن نگهش داشتن . بعد شوهرمم تا این سن فقط سختی کشیده حتی برای خانوادش خونه خرید.

من تا چندماه اول بارداری فقط شکمم بزرگ شده بود اونم اندازه توپ فوتبال مادرشوهرم میگفت بچت ریزه شکم ن ...

وااای 😑😑

منم بعد از ۶ سال که یاردار شدم شکمم ریز بود مشکوک شده بود .فکر میکرد مثلا الکی میگم حاملم بعد گفت منم باید سونو بیام . دیگه اومد سونو دید تا باورش شد .

بس فیلم ترکی میبینه فکر کرده بود میخوام بچه دیگه جای بچه ی خودم جا بزنم

ممنون عزیزم خدا بچتونو عاقبت بخیر کنه گلمتازه من میگفتم کاش مثل کولیک باشه راضی ام😂

نه عزیزم اصلا نترس ،من بچم بد دندون درمیاورد یبار نگاه دهنش کردم دیدم دوتا همزمان دراورده من نفهمیدم چون بزرگتر شده بود بنیه اش بیشتر بود

ممنون عزیزم خدا بچتونو عاقبت بخیر کنه گلمتازه من میگفتم کاش مثل کولیک باشه راضی ام😂

ممنون از دعای خیرت مهربونم ، خدای بزرگ اِن شا الله خودت و بچت و خانوادت عاقبت بخیر کنه

راستش همچین هم مادری نکرده .اقوام تعریف میکردن که مادرشوهرم میخواسته بچه هاشو بذاره پرورشگاه و اقوام ...

شاید علت دیگه ایی داره شاید خودش از بچه بزرگ کردن میترسیده .

کاش میشد خداروبغل کردوبوسید