drbdr مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 115 عنوان بی بی چک 67 بازدید | 5 پست سلام بچه ها بی بی چک چند روز از پریودیت باید گذشته باشه تا جواب بده .؟؟؟؟ 1397/03/21 | 07:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jiigiilii عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 3883 قبلشم نشون میده؟ اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
hamina عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1 سلام بچه ها من تازه عضو نی نی سایت شدم. من پارسال یه حاملگی ناموفق داشتم و قلبش تشکیل نشد. الان ۹ روزه عقب انداختم . احساس خستگی دل درد و کمر درد شدید صبحا هم کمی تهوع دارم بی بی چکم گذاشتم منفی بود امکان داره باردار باشم ؟چون طبیعی جلوگیری داشتم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 سلام بچه ها من تازه عضو نی نی سایت شدم. من پارسال یه حاملگی ناموفق داشتم و قلبش تشکیل نشد. الا ... عزیزم برو آزمایش بده, خودتو راحت کن. دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 استارتر اگر لقاحت زود باشه دو سه روز قبل موعدتم بیبی چک نشون میده, اگر لقاح دیر اتفاق افتاده باشه تا ۷ روز بعد موعد دقت داره مثبت شه دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)