Maedeh مدیر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 عنوان خواب بد😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 31 پست خواب دیدم شوهرم خیانت کرده بهم حالم بده وایی چقد بده ؟چ جوری از فکرش بیام بیرون؟وای این فکر داره منو روانی میکنهالا اینقد نازم کرد محلش ندادم رفت سرکار بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊 1397/03/21 | 07:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nanooo عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 154 من چند بار از این خوابا دیدم بیدار شدم شوهرمو زدم ههههه دچار شوک روانی شد بدبخت وسط خوابش
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 خب خداروشکر خواب بوده برو با خیال راحت ب زندگیت برس دعا کنید ذهنم خالی شه صحنه های خواب جلو چشمامه بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
liliii1374 عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 2868 خدانکنه بیچاره با یه خانوم میحرفه چشماش رو زمین سرش بالا نمیاره وای من چم شده شوخی کردم شماام بدتر از من خیلی منفی بافی انقد بهش فکر نکن خودت اذیت میشی فقط
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 من چند بار از این خوابا دیدم بیدار شدم شوهرمو زدم ههههه دچار شوک روانی شد بدبخت وسط خوابش منم کلی گریه کردم نزدمش هی اومد بغلم کنه نذاشتم نذاشتم بوسم کنه هی نازم کرد محل ندادم به بیچاره واقعا شوک بدی بود 😭😭 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 شوخی کردم شماام بدتر از من خیلی منفی بافی انقد بهش فکر نکن خودت اذیت میشی فقط اره شاید ولی خیلی میترسم دلم ترسیده بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
nanooo عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 154 منم کلی گریه کردم نزدمش هی اومد بغلم کنه نذاشتم نذاشتم بوسم کنه هی نازم کرد محل ندادم به بیچ ... ههههههههغصه نخور همه از این خوابا میبیننتازه من تا یک مدت بعدش همش حس میکنم رفتاراش تغییر کرده ههه انگار ک خواب دیدم ک بهم خبر واقعی بدهولی خب بعدش خوب میشمتوام خوب میشی بهش فکر نکن
liliii1374 عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 2868 اره شاید ولی خیلی میترسم دلم ترسیده به شوهرت اعتماد داشته باش عزیزم انقد اینجا تاپیک خیانت میزنن اره واقعا ادم میترسه
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 میگن اگه خوابو برا اب تعریف کنی باطل میشه وای مگه قراره اتفاق بیوفته 😭😭😭 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 هههههههه غصه نخور همه از این خوابا میبینن تازه من تا یک مدت بعدش همش حس میکنم رفتاراش ... دقیقا وقتی رفت کفتم شاید یه جیزز ی باشه وگرنه اینقد به خودش نمیرسید نمیرفت 😭😭😭از اولش اینجوری مرتب بود 😭😭😭😭 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 به شوهرت اعتماد داشته باش عزیزم انقد اینجا تاپیک خیانت میزنن اره واقعا ادم میترسه نمیدونم شاید خدا هدایت کنه ذهن های مریض و بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
nanooo عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 154 دقیقا وقتی رفت کفتم شاید یه جیزز ی باشه وگرنه اینقد به خودش نمیرسید نمیرفت 😭😭😭 از اولش اینجوری م ... بیخیال بابا برو بخواب دوباره خوب میشییک مدت به رفتاراش حساس میشی بعد میبینی چیزی نیست خنده ات میگیره
mzmz عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 360 وا چه بي معني..........به خاطر خواب محلش تذاشتي؟مطمئنا قبل خواب به خيانت و غيره فكركردي يا تو ني ني سايت همچين خاطره اي خوندي اومده به خوابت
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 بیخیال بابا برو بخواب دوباره خوب میشی یک مدت به رفتاراش حساس میشی بعد میبینی چیزی نیست خنده ات میگی ... بهش پیام بدم؟نه خودش بیاد یکم منت کشی بعد حرص خوابم باید خالی شه چقد بچه شدم😭😭😭 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊