2777
2789
عنوان

کیاشاغلن بیاین

43 بازدید | 11 پست

منی که فقط میکاپ کارکردم ۳ سال ولی پولی توش برام نیست واگه بخواد باشه هم بایدکلی پول مدل وگوشی دوربین خوب یاعکاس بدم که کارم زیاددیده بشه وندارم اصلا پولشو

ودیپلم تجربی دارم

بنظرتون چه کاری میتونم انجام بدم که درامدش بالای ۱۵ تومن باشه لااقل

آبان ماهی🦂🐉🍂🍁makeup artist💄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر میتونیبخون برا رشته پرستاری بازار کارش عالیه

نه راستش

میخاستم ازمهربرم دانشگاه یه چیزی بخونم اگه بتونم

ولی کنکور واینا اصلا

دوسال خوندم کنکور دادم

مغزم کشش نداره برای درس

خب رشته حسابداری بخون 😂😂میبینی اونایی کارشناسی دارن شغلی نیست میرن سمت آرایشگری

نفهمیدم جمله آخرتو

ریاضیم خوب نیست حسابداری برم

میرم سالنشون میبینم کلی مشتری دارن هر کدومم قیمتش دستمه چقد میگیرن نکنه شما کارتون جا نیفتاده

نه عزیزم ۳ ماه ازسال رو کاری نداریم

بقیشن هرروزنیست بیشترآخرهفته هاس

توفکرکن آخرهفته روزی یکی یادوتا مشتری بزنی یعنی درماه۸ نفر،توشهرما میکاپ ها از۱ونیمه الان وچون سالن مال من نیست ومتریالم باسالنه من ۳۵ درصدمیگیرم،حساب کن ببین چقدمیشه😐🙂 مثلاهر۳ ماه میشه ۳ تومن ۴ تومن!آره

بعداینکه منی که۳ ساله تواین کارم مشتری فقط قیمت پایینا میان زیردستم اونم باهزارتاااا گیر وایراد گرفتن

واینکه کارمم درحدعروس باشه کدوم عروسی میره زیردست کسی که نمیشناسنش؟همه میرن زیردست میکاپ آرتیست وسالن معروف شهر حتی اگه کارمن نوعی ازاون بهترباشه!همینطورکه گفتم بایدحداقل یه میلبارد هزینه کنی تادیده شی!

میگم میبینی طرف کارشناسی داره کاری بهش نیست اللن کارا پارتی و سهمیه میخواهد میره سمت آرایشگری شما ...

آخه توکارآرایشگری هم پول وپارتی لازمه!

میگم میبینی طرف کارشناسی داره کاری بهش نیست اللن کارا پارتی و سهمیه میخواهد میره سمت آرایشگری شما ...

نه همه اینطور نیست که پارتی و سهمیه بخواد خیلی ها هستند که بدون پارتی و سهمیه تونستن شغل خیلی عالی پیدا کنند