2777
2789
عنوان

بیایددد خانمها """"

128 بازدید | 13 پست

خانمها من تازه این تو این سایت ثبت نام کردم ولی چندسال میخوندم 

حالا سوالم اینه تو این سایت میشه پست گزاشت مثله اینستاگرام ؟ میشه راهنمایی کنید اینم تایپینگ هایی که میزنیم آیا ذخیره میشه جایی؟؟؟؟؟؟

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
تاپیک که میزنی میمونه مگر اینکه تعطیل بشه گزارش بزنن یا اگه خودت بخوای باید به نی نی یار بگی پاک کنه

کجا‌میمونه؟؟؟ به نینی یار چطوری بگم؟

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کجا‌میمونه؟؟؟ به نینی یار چطوری بگم؟

بزن رو کاربری هرکسی بعد اون قسمت که نوشته درباره رو بزن بعدش تبادل نظررو تاپیکاش میاد واسه حذف تاپیکتم همینجورکه الان تاپیک زدی میزنی ومیگی نی نی یارتاپیکامنوحذف کن😊

بزن رو کاربری هرکسی بعد اون قسمت که نوشته درباره رو بزن بعدش تبادل نظررو تاپیکاش میاد واسه حذف تاپیک ...

مرسی ولی متوجه نشدم😑😑😑😑🤣🤣🤣🤣 اولش بیشتر توضیح میدی 

مرسی ولی متوجه نشدم😑😑😑😑🤣🤣🤣🤣 اولش بیشتر توضیح میدی 

خواهش میگم که میخوای تاپیکای که هر کاربری زده رو ببینی بزن رو عکس اون کاربر بعد یه قسمتی هس نوشته درباره من اون بزن بعدش بزن رو تبادل نظر تاپیکاش میاد😌

میری تو نی نی سایت من که سمت چپ بالا ک عکس خودت گزینش هس بعد که صفحه باز شد گوشه سمت چپ میزنی تبادل ...

اهاا مرسیدیدم  ججوریپاکشون کنم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5?page=190 این ل ...

مرسی عزیزم