zisl مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 عنوان شیو بدن | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 36 پست برای شیو اندام خصوصی بدنتون بجز لیزر و تیغ از چی استفاده میکنین؟ کرم تاحالا کسی استفاده کرده؟ شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟ امروز | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 24091 ولی دلایل دیگه هم باعث سردی میشن .شیونکردن فقط ۱دلیلشه بلدین بهم بگین 😊
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41665 بلدین بهم بگین خب خیلی زیاده عزیزم .ازچت جی پی تی بپرس راهنماییت میکنه مهم ترینش رفتارهمسره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 24091 خب خیلی زیاده عزیزم .ازچت جی پی تی بپرس راهنماییت میکنه مهم ترینش رفتارهمسره مجردم 😊
zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 اگه با نوره میسوزی یا دیر پاکش میکنی یا قبل اینکه میزنی بدنت خیسه زود پاک میکنم کنده نمیشه دیر پاک میکنم میسوزه😂 شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41665 مجردم خب عزیزمن آدم مجردتاتجربه نکنه نمیتونه این حس رودرک کنه .مخصوصاخانم ها بنظرم طبیعیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
غزلm78 عضویت: 1405/02/17 تعداد پست: 2997 موهای کوچیکو برنمیداره برمن برمیداره چون زیادنمیذاری بمونه واحتمالاازژیلت استفاده کردی براااونه چن باربزن کمترمیشه وزودم برمیداره تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡