zisl مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 عنوان شیو بدن | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 36 پست برای شیو اندام خصوصی بدنتون بجز لیزر و تیغ از چی استفاده میکنین؟ کرم تاحالا کسی استفاده کرده؟ شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟ امروز | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 اپیلاسیون درد نداره؟ت خونه با ارایشگاه؟ شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟
zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 اره نوجوون بودم کرم زدم چند بار ولی حساسیت میدادم چند تا برند مختلفم زدمترو خدا برو لیزر بهترین لطف ... شرایطشو ندارم و جدا از این میگن که برای اون ناحیه خوب نیست شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 24091 درسته میگن عدم شیو اون قسمت باعث کم شدن میل جن... میشه؟ 😊
zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 کرم خوبهمارک خوب بگیر اول یه قسمت ازبدنت امتحان کن اگه حساسیت نداشتی بقیه جاهاروهم بزننوره هم خوبه کرم چه مارکی؟نوره میزنم هربار میسوزه و موهای کوچیکم برنمبداره شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟
بارون۲۱۰۳۰۸۲۱ عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 3412 شرایطشو ندارم و جدا از این میگن که برای اون ناحیه خوب نیست هیچ مقاله و رفرنسی رسما تایید نکرده و در حد شایعه هست ضمن اینکه برای دستگاه های جدید که اصلا صدق نمیکنه
zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 هیچ مقاله و رفرنسی رسما تایید نکرده و در حد شایعه هست ضمن اینکه برای دستگاه های جدید که اصلا صدق نمی ... ممنون شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟
zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 165 درسته میگن عدم شیو اون قسمت باعث کم شدن میل جن... میشه؟ نمیدونم فکر نکنم ربطی داشته باشه شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟
یه_دختر_لاکچری عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 137 کرم چه مارکی؟نوره میزنم هربار میسوزه و موهای کوچیکم برنمبداره اگه با نوره میسوزی یا دیر پاکش میکنی یا قبل اینکه میزنی بدنت خیسه پسرا درخواست ندین 🚫🚫 می خواین هم بدین رد میکنم 😁
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41665 کرم چه مارکی؟نوره میزنم هربار میسوزه و موهای کوچیکم برنمبداره پس شایدکرم هم همینطورباشه پوست هرکسی فرق داره .یکی باید۵دقیقه لمونه روپوستش یکی دودقیه یکی ۱۰دقیقه مارک هیدرودرم گرفتم خوب بود حالابازخودت بروداروخونه بگومارک خوب بدن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
qaribe1365 عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 291 درد نداره؟ت خونه با ارایشگاه؟ درد که داره.. منم خط بیکنی کمتر درد داشت. البته کلا اونقدری نیست دردشمن دوستم خونه برام انجام میده مرد ستیز.🤢. ...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41665 درسته میگن عدم شیو اون قسمت باعث کم شدن میل جن... میشه؟ اصل شیوبدن به خاطر خارج شدن سودای بدنه سوداکه زیادبشه باعث چاقی وسردی وخیلی مشکلات دیگه میشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 24091 اصل شیوبدن به خاطر خارج شدن سودای بدنه سوداکه زیادبشه باعث چاقی وسردی وخیلی مشکلات دیگه میشه پس همون شیو نکنی باعث سردی میشه ؟ 😊
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41665 پس همون شیو نکنی باعث سردی میشه ؟ آره دیگه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41665 پس همون شیو نکنی باعث سردی میشه ؟ ولی دلایل دیگه هم باعث سردی میشن .شیونکردن فقط ۱دلیلشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41665 پس راسته ممنون عزیزم خواهش میکنم❤️ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤