مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17631 عنوان سلامت 52 بازدید | 6 پست در۶و۸سوالای دبیر خانه رو بخونم این دو درس برا من۶ساعت وقت می برن میگم سوالای مهم بخونم اگه وقت کردم اخر سر یه نگاهی میندازم نظر شما چیه یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه امروز | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2525 سال اولی یا ترمیمی؟ واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17631 سال اولی یا ترمیمی؟ ترمیمی یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17631 سال اولی یا ترمیمی؟ راحت۴۰تا سوال برا هر درس هس تو فلسفه از اونا خوندم اومده بود وقت نمی کنم اینا رو بخونم همه اش برسونم فقط این دو درس گفتم بقیه رو از کتاب می خونم نظرت؟ یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2525 ترمیمی نمره ی پارسال چند شد؟ اصلا چرا میخوای ترمیم بزنی؟ واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17631 نمره ی پارسال چند شد؟ اصلا چرا میخوای ترمیم بزنی؟ ۱۱چون کم بود و سکته زدم یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2525 راحت۴۰تا سوال برا هر درس هس تو فلسفه از اونا خوندم اومده بود وقت نمی کنم اینا رو بخونم همه اش برسونم ... زیاد سلامت ضریب نداره البته من تجربیم اگه فکر میکنی موثره انجام بده واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱