2777
2789
عنوان

لک بینی،بارداری

282 بازدید | 23 پست

سلام من اقدام به بارداری دارم

ماه گذشته ۱۴ پریود شدم

این ماه از ۱۴ لکه بینی قهوه ای رنگ دارم در صورتی که تا به حال اصلا دچار لک بینی نشدم 

ادرارم زیاد شده و گاهی موقع ادرار کردن درد شدید به مدت چند دقیقه سمت راست شکمم میگیره.

بی بی چک استفاده کردم منفی بود

آیا احتمال بارداری وجود داره؟

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 

منم دقیقا از وقتی اقدام داشتم هفت ماه پیش پریودیام ریخته بهم و همش لک بینی قهوه ای دارم یا اصلا پریود نمیشم 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال عفونت هم هست چون موقع ادرار کمی درد داری

بارداری اولم تا یک ماه موقع ادرار درد شدید داشتم‌.ولی نمیخوام با این نشونها دل خوش کنم.شاید واقعا عفونت باشه

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 

سلام عزیزم.نمیخوام امید بیخودی بهت بدم،چون اون حسی که وقتی پریود میاد و ناامیدت میکنه خیلی افتضاحه،ولی امکانش هست،دوست من تا حدود ده روز بعدشم بیبی نشون نداد،آزمایش که داد مثبت بود.

منم دقیقا از وقتی اقدام داشتم هفت ماه پیش پریودیام ریخته بهم و همش لک بینی قهوه ای دارم یا اصلا پریو ...

من چون پلی کیستیک هستن یه مدت دارو گرفتم پریودام مرتب شده.تو این چند سال سابقه اینجوری لک بینی نداشتم.بارداری اولم دل درد شدید داشتم ولی لک نه

بارداری اولم تا یک ماه موقع ادرار درد شدید داشتم‌.ولی نمیخوام با این نشونها دل خوش کنم.شاید واقعا عف ...

واقعا؟؟؟؟؟؟دقیقا کجات درده شدید داشتی؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
سلام عزیزم.نمیخوام امید بیخودی بهت بدم،چون اون حسی که وقتی پریود میاد و ناامیدت میکنه خیلی افتضاحه،و ...

اخی خدا از دهنت بشنوه ایشالله منم دوباره مامان بشم.بارداری اولم ۶ هفته بودم بی بی تازه حاله افتاده بود 

من چون پلی کیستیک هستن یه مدت دارو گرفتم پریودام مرتب شده.تو این چند سال سابقه اینجوری لک بینی نداشت ...

منم یه کیست دارم نمیدونم خوب شدم یا نه چون کیستم هموراژیکه خوش خیمه

منم بارداری اولم دل درد شدییید داشتم مثه پریودی دقیقا هر لحظه میگفتم الانه ک پریود. بشم ولی خب هفته ده سقط شد و نموند

بعدشم ک اقدام کردم دقیقا از ماهه اول اقدامم تا الان پریودیام ریخته بهم و همش لک بینی قهوه ای دارم 

واقعا؟؟؟؟؟؟دقیقا کجات درده شدید داشتی؟

بله زیر شکمم جوری که وقتی از دستشویی میومدم میزدم زیر گریه همش فک میکردم الان به خون ریزی میوفتم ولی ماه دوم کلا دردام رفت

بارداری اولت چقدر طول کشید؟

بارداری اولم به ثمره نشست و الان یه پسر دوسالو نیمه دارم

بله زیر شکمم جوری که وقتی از دستشویی میومدم میزدم زیر گریه همش فک میکردم الان به خون ریزی میوفتم ولی ...

اهاااا یعنی فک میکردی عفونت ادراری داری؟

اخه گفتی موقع ادرار درد داشتم