2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه درخواستمو قبول کنی بیام اونجا توضیح بدم لطفاً

نه برادر من کلا عادت ندارم در خواست خانما رو هم قبول کنم همین جا بگو بهتره حداقل چند تا کاربر دیگه میبینن میتونن راهنماییتم کنن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

نه برادر من کلا عادت ندارم در خواست خانما رو هم قبول کنم همین جا بگو بهتره حداقل چند تا کاربر دیگه م ...

اینا باگ داره ولی باشه

من 40روز بود باهاش پیام میدادم در مورد درس و این چیزا و بهش وابسته شده بودم و اون هم همیشه سراغمو میگرفت چکار میکنی چند درس خوندی بعد از امتحان بهم پیام میداد چکار کردی، ولی دیروز پیام داد جامعه رو شروع کردی گفتم هنوز نه ساعت 3شروع میکنم گفت منم میخوابم تا 3 بعد میخونیم دیگه من ساعت 4بهش پیام دادم بیدار شدی گفت ن بعدش پیام دادم چند درس خوندی ولی دیگه ن سین زد ن جواب داد ولی استوری هامو میبینه

اینا باگ داره ولی باشه من 40روز بود باهاش پیام میدادم در مورد درس و این چیزا و بهش وابسته شده بودم و ...

خب حالا از دیروز تا الان فاصله ای نیست اگه دیدی کلا چند روز تا یک هفته طول کشید بدون که نمیخواد رابطه رو از سر بگیره اون موقع تکلبفت روشن میشه

یعنی من دیگه پیام جدید بهش ندم تا وقتی خودش پیام نده؟

آره دقیقا چون میخوای متوجه بشی که میخواد ادامه بده یا نه ولی اگر خودت پیام بدی پیگیر بشی ممکنه گردن بار بشه جوالتو بده تا آخره هفته صبر کن دیدی خبری نشد اون موقع پیام بده و ازش توضیح بخواه چه اتفاقی افتاده اگرم زودتر پیام داد که چه بهتر

ممنون، یعنی ازش بپرسم چرا چند روز نبودی؟

آره این حق توئه که بدونی ادامه بدی یا نه اصلا میخوادت یا نه باید تکلیفت مشخص بشه اونم با دلیل