2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

259 بازدید | 23 پست

متاسفانه اگه حتی من نخوام نامزدم هم نخواد اگه نریم گواهی بگیریم مادرشوهر خواهر پشت آدم حرف میزنن تازه مثلا شهر کوچیک هم نیستیم

من تا حالا رابطه نداشتم فقط یکبار با انگشت وقتی سنم کمتر بود از رو کنجکاوی دست زدم داخل خون اومد

بعدش من به آبجی بزرگم گفتم و اونم به مامانم 😶🌫️با مامانم رفتیم دکتر گفت سالمه و از نوع حلقویه

ازون موقع گذشته تا الان من از فرط استرس دو تا دکتر دیگه هم با آبجیم رفتم یکیشون گفت سالم نیست و همون موقع دکتر باید بهت گواهی میداده وقتی بچه سال تر بودی که بر اثر دخول نبوده و یکیشون گفت مشکلی ندارع

الان نزدیک عقده تمام هیکلم شده استرس میگم نکنه مادر شوهرم ببرم یه دکتری یه انگی بچسبونن بهم حالم بده

مامانم میگه دکتر سختگیر تو تهران ببین کیه تو این قضیه که درست معاینه کنه و برو قبلش خودت پیشش و مامانمم میاد بام

بنظرتون چیکار کنم ؟ دکتر تو این زمینه که خیلی دقیقه باشه تو تهران کی هست ؟

براتون صلوات میفرستم کمکم کنید 🙏 تروخدا گزارش نزنید نمیدونم کدوم دکتر دقیقه که برم پیشش خیالم راحت بشه

کاربری و تاپیک دست چند نفره

گرفتی مارو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش دکتر هم ادمه دیگه نمیاد که ابرویه طرف رو ببره حتی جزیی مشکل داشته باشه بازم میگه سالمی

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

خب واقعیتو بگو به شوهرت البته انگشت کجا و اون کجا فکر میکنم مشخص باشه ک رابطه نداشتی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب واقعیتو بگو به شوهرت البته انگشت کجا و اون کجا فکر میکنم مشخص باشه ک رابطه نداشتی

شوهرم در جریانه ولی دوست ندارم مادر شوهر از اول یک جوری بشه دیدش🥲

کاربری و تاپیک دست چند نفره

شوهرم در جریانه ولی دوست ندارم مادر شوهر از اول یک جوری بشه دیدش🥲

برو دکتز گواهی بگیر نگران نباش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

این گواهی بکارت یه جور توهین به شخصیت زنه چرا از مردا نمینمیگیرنش؟ اه برا همین هنوز جهان سومی موندیم ...

اخه بیچاره مردها باید کلی هزینه ازدواج کنن...فکر کن شاید حق داشته باشه با کسی ازدواج کنه که از گذشته اش مطمئن باشه....وگرنه آنقدر هزینه عروسی و این چیزا نمیکنه میره یه دوست دختر پیدا میکنه راحت و اوپن

این گواهی بکارت یه جور توهین به شخصیت زنه چرا از مردا نمینمیگیرنش؟ اه برا همین هنوز جهان سومی موندیم ...

ببین هیچ وقت رسومات ویک فرهنگ را زیر سوال نبر چون ما جهان سومی مونده ایم. هنوز هم درفرهنگ ما قریب به اتفاق پسران دنبال دختران دست نخوره وپاک هستن شاید عده ای ازپسران خودشون هم دنبال روابط نامشروع باشند ولی هنگام ازدواج دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده هستن پس این دختران هستن که نباید فریب پسران شیاد را بخورند وگوهر عفت خود را از دست بدهند البته افرادی مانند اسی زوی کنجکاوی دست به این کار می زنند که آن هم برای پزشک قابل تشخیص است که آسیب بکارت با انگشت بوده نه رابطه جنسی.