2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اطلاعات کلی و عمومی درموردش

خب ببین علاقه خیلی تو این رشته مهمه چون بسیارررر ظریف کاری داره یجاهایی کم میاری و همون علاقه باعث میشه ادامه بدی ولی خیلی لحظه های بامزه و فان داره و اینکه یچیز خوبش اینه که نتیجه کاراتو میبینی و انگیزه میگیری

از نظر بازار کار به زرنگی خودتم ربط داره مثلا من کلی مقاله و جزوه بدون اینکه استادا بگن میخوندم و ایده میگرفتم و مغزمو باهاش پر میکردم

من سال اولم که تموم شد شروع کردم کار اموزی و بدون حقوق کار کردم و زرنگ بودماااا حواسم جمع کار بود و حتی کارایی که ازم نمیخواستن هم انجام میدادم که ببینم نظرشون چیه و کلا میخواستم سریع کار یاد بگیرم و تجربه ام بالا بره

و قبل اینکه دانشگاهم تموم شه شروع کردم به گرفتن پروژه و انقدر کار بلد بودم و اشنا پیدا کرده بودم که سریع وارد بازار کار شدم

در کل رشته خیلی ناز و بامزه ایه و خیلی خوش میگذره و همه چیز خیلی قشنگه ولی همونطور که گفتم پر از ظریف کاری و حوصله به خرج دادن داره

طبق تجربه خودت این رشته رو برای بقیه هم توصیه میکنی ؟ بازارکارش چطوره ؟ این رشته برای چه آدمایی مناس ...

من کلا به کسی توصیه چیزی رو نمیکنم من عاشق این رشته بودم

کارای عملی خیلی زیاد داره و استاید ممکنه پروژه ای که پدرت دراومده و تا صبح نخوابیدی رو قبول نکنن حتی از نظر تو بی نقص باشه و خستگی تو بدنت میمونه

اشباع شده رشته ای نیست اسون بتونی کار پیدا کنی در نهایت به مهارتت برمیگرده من خودم چون سرمایه داشتم میخوام دفتر بزنم و خب بستگی به خودت داره که سرمایه داشته باشی یا نه برای کسی که بتونه دفتر بزنه و یا کارش خوب باشه تو شرکت های مطرح شروع به کار کنه خوبه

برا افرادی خوبه که بیشتر کارای عملی دوست داشته باشن دید هنری داشته باشن

من الان برای ارشد دارم میخونم

رتبه ۳ رقمی شدم تهران خوندم

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)