2777
2789

بله ولی کائنات وقدرت فکر واقعیه

ایمان وباور قلبي خودمون باعث اتفاقای خوب میش

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

الان میان میگن از خدا نمیخواهیم ک یجور انرژی مثبت و قانون جذبه

اخرش نفهمیدم از خدا میخوان یان

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقا و بر اساس نظریه احتمالات، اگه تعداد زیادی از مردم در یک روز خاص، هم زمان کاری را انجام بدن، یک تعداد کم تصادفا به خواسته شون می رسن...این فقط یک تصادف هست.

اگه همین عده مردم، 15 صفر این خرید را انجام بدن، باز هم بر اساس تصادف، یک سری به خواسته شون میرسن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
حالا انگار بفیه چیزا علمیه 😁طلاتو بخر بره

والا

حالا مگه چی میشه بزارین بخرن ا

شاید قانون جذب و اعتقاد باعث شد برسن ب خواستشون

میان میگن ۱۳ صفر ب یاران شمر جایزه داده شده

الان ما داریم برا خودمون میخریم مگه قراره ب کسی بدیم

بعدشم من ک وسعم ب طلا نمیرسه ی تیکه چیز برا باور خودم میخرم حتی اگ خرافات باشه

والاحالا مگه چی میشه بزارین بخرن اشاید قانون جذب و اعتقاد باعث شد برسن ب خواستشونمیان میگن ۱۳ صفر ب ...

فاز دانشمند بر میدارن ... تو به مناسبت ۵/۵/۵ به همه نذری بده مثلاچه اشکال داره

کاره خوب که دلیل نمیخاد

اینجا بهتره اصلا مخالفت نکنی مگه نه بد برخورد می کنن

تنها منظورم تو این مورد نیست

کافیه از اسلام و دین دفاع کنی،مخالفای روشن فکر بهت حمله کنن

کافیه یه چیزی از دین رو قبول نکنی،مذهبی های افراطی بد برخورد می کنن

پس بهتره حرفی نزنیم

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

الان میان میگن از خدا نمیخواهیم ک یجور انرژی مثبت و قانون جذبهاخرش نفهمیدم از خدا میخوان یان

اگر به خدا ایمان داشته باشیم همه قدرتها را از خدا میدونیم .قانون جذب یعنی تاثیرات دا به فکر انسان مربوط دانستن

بله ولی کائنات وقدرت فکر واقعیه ایمان وباور قلبي خودمون باعث اتفاقای خوب میش

قدرت فکر هیچ وقت نمیتونه قیمتهای بازار طلا را تغییر بده .

باور انسان باید در مسیر درست باشه اگر انسان به خدا ایمان داره ،قانون جذب نه اساس علمی داره و نه عقلی و آخرش به به این ختم میشه که خدا در زندگی ما تاثیری نداره و هرچی هست در مدار فکر ما میچرخه .و کسانی که این قانون را تبلیغ میکنند به فکر پر کردن جیبشان هستند و اینکه خدا را از زندگی حذف کنند.

راه بطلانش خیلی راحته و اینا که آدمهای زیادیی سالها در فکر پولن اما پولدار نمیشن و یا در فکر بچه اند اما نمیشن و ...

منطقا و بر اساس نظریه احتمالات، اگه تعداد زیادی از مردم در یک روز خاص، هم زمان کاری را انجام بدن، یک ...

آفرین بر شما .خیلی از خرافات همینه .پشتوانه دینی یا علمی و یا عقلی نداره

فاز دانشمند بر میدارن ... تو به مناسبت ۵/۵/۵ به همه نذری بده مثلاچه اشکال داره کاره خوب که دلیل نمیخ ...

ببینید اشتباه میکنید خرید و نذری اشکالی نداره اما اگر بخوای به چیزی معتقد باشی که هیچ اساس دینی و یا علمی و یا عقلی نداره یعنی از دایره دین و عقل و علم خارج میشی و انسان باید بر این اساس زندگی کنه

من میخوام برای خواهر شوهر سابقم بخرم

خرید اشکالی نداره هر وقت خواستی بخر ولی مشکل اینه که یه چیزهایی کا هیچ اساس دینی ،علمی و یا عقلی ندارند را رسم روزگار کنیم .و افراد روشنفکر به ریش ما میخندند .

امروز اگر قیمت طلا خوبه برو بخر وگر نه به خاطر این عقیده پوچ میشه حماقت