2777
2789
عنوان

کات کردم👺

182 بازدید | 35 پست

عن آقا باهاش دو شب پیش بهش زنگ زدم گفتم با کی حرف میزدی ؟ گفت خودت چی فکر میکنی .. گفتم نه بهم بگو با کی داشتی حرف میزدی برگشت مثلا شوخی کنه گفت با یه دختری آشنا شدم با اون حرف میزدم

منم گفتم عع؟؟؟ باشه پس

زدم از همجا بلاکش کردم همه چتامونم دو طرفه دیلیت کردم👺

دو روزه ازش خبری دنیست دیروز بهش زنگ زدم جوابمو نداد نوشتم دختره نمیزاره بهم زنگ بزنی ؟ بازم جواب نداد

این عن که برمیگرده صد در ضد و به غلط کردن میوفته ولی بهش میگم صد در صد اون دختره هستش که نمیخوای پابلیک کنی

یا رابطمونو پابلیک میکنی یا حتما یکی هست به غیر من(۶ ماهه باهمیم)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😑ب نظرم کات کردی دیگه برنگرد چون پشیمون میشی رابطه ام مث قبل نیس

کل دوستام دارن همش تو گوشم میگن این آدم به درد تو نمیخوره ولی من بازم گاو بازی در میارم

من دیگه نمیرم سمتش امیدوارم خودشم نیاد سمتم و تموم شه بره

کل دوستام دارن همش تو گوشم میگن این آدم به درد تو نمیخوره ولی من بازم گاو بازی در میارممن دیگه نمیرم ...

از همه جا اگ میخوای تموم شه بلاکش کن من برگشتم اما الان مث چی پشیمونم و دنبال بهانم که دوباره تموم کنم