2777
2789
سر همون از مهمونی دادن و رفتن خوشم نمیاد پسرم خونه کسی بره دست به هیچی نمیزنه خجالت میکشه اما هر کی ...

واي يا خدا اينا كي ان ديگه

ول كن بابا 

ادم مهموني ميره يا مهموني ميده كه از معاشرت لذت ببره نه كه يه ريز حرص بخوره

منم جات بودم بيخيال مهموني ميشدم

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر همون از مهمونی دادن و رفتن خوشم نمیاد پسرم خونه کسی بره دست به هیچی نمیزنه خجالت میکشه اما هر کی ...

بچه ها ب عشق پله های خونه مون  میان، اسباب بازی هم نداریم میگن چرا ندارید میگیم چون بچه نداریم ب مامانم میگن اسباب بازی بخرید بعدا بچه هاتون میخوان. مامانمم میگه باشه. و میگه بیرون میرید چندتا وسیله بخرید ک اومدن سرگرم بشن

برام دعا کنید
واي يا خدا اينا كي ان ديگه ول كن بابا  ادم مهموني ميره يا مهموني ميده كه از معاشرت لذت ببره ن ...

مهمونی ک بچه داشته باشه رو نمیشه منع کرد . البته ماماناشون باید حواسشون باشه. خونه ما ک بعد مهمونیا بازار شام میشه .

برام دعا کنید
دو نوع سالاد.ژله رولی ب شکل گل و ب شکل چند رنگ حداقل 3 تا بزرگ..ماهی تو پر به تعداد نفرات و یه نوع & ...

چقدر زیاد...

اینجوری خودت و مهمونهاتون معذب نمیشین؟؟

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
چرا داغون شدم...مهمونامم دقیقا موذب بودن و کلی تشکر کردنو دیدن خستم زود رفتن....

خب نکن خواهر من...

یه نوع غذا و دسر و سالاد بذار...

یوقت بخوان پس بدن نداشته باشن خرج کنن تو خودشون میشکنن...

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.