2777
2789
مادرشوهر من... بخاطر اینکه نمیتونه روی پا بایسته و کار کنه دوست نداره مهمونی بده..هرجام میخواد بره ...

مامان منم وسواس داره میگه جایی برم غدا که نمیتونم بخورم از شانسش همیشه مو در میا د چرا الکی برم گشنگی بکشم یه مهمونی هم بیفته گردنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حساسم و سخت مهمونی میدم...یعنی همه چی باید ب نحو احسن باشه و بقول دوستمون کلا خونه تکونی میکنم. ...

من خودم همیشه این روشو انجام میدم.

بعد مهمونیهام از کمردرد نمیتونم بشینم. ولی بقیه اینجوری خودشونو خسته نمیکنن.

برام دعا کنید
اره بعضیا زحمت گردگیری کردنم به خودشون نمیدن 

مثل مادر شوهر من عید رفتیم خونشون روز اول بود روی جلو مبلی و عسلی هاش پر از خاک و لکه لیوان بود و انگشت های نوه هاش شیرینی هارو هم که هر کدومشو یه کابینت قایم کرده بود 

منم همینجورم. ی قسمتایی رو تمیز میکنم ک بقیه میگن آخه چ لزومی داره. ی روز ک تمیزکاریم تموم شد ی اتا ...

اره اخلاقه بدیه من درگیرشم 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
مثل مادر شوهر من عید رفتیم خونشون روز اول بود روی جلو مبلی و عسلی هاش پر از خاک و لکه لیوان بود و ان ...

من انقد ب گردگیری حساسم چ خونه خودمون باشم چ خونه فامیلام ، البته نه همشون( فقط اونایی ک بچه ندارن ). ی دستمال برمیدارم براشون تمیز میکنمم

برام دعا کنید
مثل مادر شوهر من عید رفتیم خونشون روز اول بود روی جلو مبلی و عسلی هاش پر از خاک و لکه لیوان بود و ان ...

وای دیگه اون نوبره مادرشوهر منم سنش بالاس خودش کار نمیکنه اما کارگر میگیره 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

من وقتي مهمون دارم از دو روز قبل شروع ميكنم به خريد و تميزي كلي، كارايي كه بايد انجام بدمو مينويسم رو يه ورق يادداشت، ميزارم جلوي چشمم،

شب قبل مهموني يه سري از مواد غذاهارو ميپزمو اماده ميكنم، ميزو ميچينم، روز مهموني هم كاراي نهايي رو انجام ميدم

وقتي مهمون مياد، خونه اشپزخونه، خودم و بچه از تميزي برق ميزنيم و كار خاصي ندارم جز اوردن غذاها و پذيرايي😁

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
من خودم همیشه این روشو انجام میدم. بعد مهمونیهام از کمردرد نمیتونم بشینم. ولی بقیه اینجوری خودشونو ...

وای من تا تو ی کمد دیواری ها و کشو ها رو هم حتی مرتب میکنم میگم شاید رفتن سر کشو یا کمد بذار مرتب باشه اگه فاصله اومدنشون زیاد باشه پرده وزیر پرده و پادری واینا رو هم حتی میشورم 

وای دیگه اون نوبره مادرشوهر منم سنش بالاس خودش کار نمیکنه اما کارگر میگیره 

برا مادرشوهرم میخواست مهمون بیاد من حاضرشدم یهو چشمم ب تی وی افتاد با دستمال تمیزش کردم گفت دیروز دستمال کشیدم خونه رو. گفتم خاک عادیه باید حواسمون باشه. کلی هم تشکر کرد دستمال کشیدم.

برام دعا کنید
وای من تا تو ی کمد دیواری ها و کشو ها رو هم حتی مرتب میکنم میگم شاید رفتن سر کشو یا کمد بذار مرتب با ...

من بدم میاد کسی بره سر وقت کشوی لباس، یا کمددیواری.

پرده اینا رو نمیتونم زود ب زود بشورم همون چهار یا ۶ ماه بسه

برام دعا کنید
من انقد ب گردگیری حساسم چ خونه خودمون باشم چ خونه فامیلام ، البته نه همشون( فقط اونایی ک بچه ندارن ) ...

جاری منم یکی دوبار این کار رو کرد افتاد گردنش مادر شوهرمن تلویزیون رو دستمال نمیکشه میگه برق منو میگیره گرد گیری شدع واسه جاریم البته هم خیلی چاخانه هم به نظافت اهمیت نمیده فکر کن میگه من موهام تند تند چرب میشه سه روز در میون میرم حموم اما بازم کثیفه موهام 

من وقتي مهمون دارم از دو روز قبل شروع ميكنم به خريد و تميزي كلي، كارايي كه بايد انجام بدمو مينويسم ر ...

خوبه اینجوری.

ولی وقتی چندروز پشت هم مهمون باشه باید قبلیا رو جمع کرد و دوباره از اول شروع کرد.

برام دعا کنید
من بدم میاد کسی بره سر وقت کشوی لباس، یا کمددیواری. پرده اینا رو نمیتونم زود ب زود بشورم همون چهار ...

من پرده هام کوچیکه میندازم ماشین خیس خیس پهن میکنم چروک نمیشه کشو و کمد هم میگم شاید یه سرک بکشن خدایی ندیدم تا حالا برن سرش واسه احتیاط