2777
2789

من ۳ ساله عروسی کردم ، فقط سه چهار بار خانواده ی شوهرمو دعوت کردم اونم غذا از بیرون گرفتیم !!! آخه ۱۰ نفر میشیم و من اصلا بلد نیستم واسه تعداد زیاد غذا بذارم و با اینکه غذاهامم همیشه خوشمزه است ولی انقدرررررر استرس میگیرم یخ میزنم که گند میزنم به غذا

وا من از مهمونی دادن بدم نمیاد اما من دیوونم مهمون که میخواد بیاد حتی داخل یخچال و کمد دیواری و کشو ...

منم همینجورم. ی قسمتایی رو تمیز میکنم ک بقیه میگن آخه چ لزومی داره.

ی روز ک تمیزکاریم تموم شد ی اتاقو مرتب کردم ولی چون جابجا کرده بودم شلوغ شده بود مهمونا رفته بودن نماز بخونن. کلافه شدم

برام دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه من خودش میگه خونه تازه عروس نباید رفت چون اول زندگی خرجشون میره بالا.

آفرين پس عذاب وجدان نگيرم ممنون يكم خيالم راحت شد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

مادرشوهر من...

بخاطر اینکه نمیتونه روی پا بایسته و کار کنه دوست نداره مهمونی بده..هرجام میخواد بره همش میگه باید پس بدیم خیلی جاها رو نمیره.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
وای منم مهمون دارم برا اولین بار خانواده همسرم 20 نفرن..از حالا استرس نمیزاره بخوابم

استرس نداشته باش. با آرامش کاراتو انجام بده.

وقتی هم قراره آشپزی کنی وضو بگیر و نیت کن ک غذایی ک قراره پخت بشه ب نیت ائمه همون روز باشه غذات هم خوشمزه میشه هم میشه نذری. ثوابم میبری

برام دعا کنید
وای من اگه کثیف باشه جایی استرس میگیرم عجیب. 

بعد دقيقان همه ميرن همون نقطه كثيف 😣😣😣

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
مادرشوهر من... بخاطر اینکه نمیتونه روی پا بایسته و کار کنه دوست نداره مهمونی بده..هرجام میخواد بره ...

مهمونی بریم بعدش زودی باید پس بدیم .عذاب وجدان میگیریم. ولی بقیه ک میان خونه مون اینجوری نیستن

برام دعا کنید
وای منم مهمون دارم برا اولین بار خانواده همسرم 20 نفرن..از حالا استرس نمیزاره بخوابم

چيا ميخواي بپزي بگو منم دعوت كردم انجام بدم

منم حوصله مهمون ندارم چون دست تنها باید بخرم بیارم بشورم  بپزم سفره بنداز حمع کن بشور همش با خودمه پسرمم که مثل کنه میچسبه به من شوهرمم اون وسطا میاد میگه وا پس ناهار نداریم انقدر کار دارم که مهمون میاد من جنازه ام حوصله سر گرم کردنشو ندارم نظافت خونه هم که دیگه واویلا منو میکشه مگه تموم میشه 

استرس نداشته باش. با آرامش کاراتو انجام بده. وقتی هم قراره آشپزی کنی وضو بگیر و نیت کن ک غذایی ک قر ...

خیلی حساسم و سخت مهمونی میدم...یعنی همه چی باید ب نحو احسن باشه و بقول دوستمون کلا خونه تکونی میکنم..پاک خودمو خسته میکنم..ممنون از پیشنهادتون..امتحان میکنم..دعا کنین خوب برگزار کنم

..
آفرين پس عذاب وجدان نگيرم ممنون يكم خيالم راحت شد

خب باید خودشون درک کنند ک دو تا جوون اول زندگی بخوان مهمون داری کنند ک چیزی براشون نمی مونه. البته ب من خیلیا گفتن بعد عروسیت میایم خونت. منم ب نامزدم گفتم من از مهمون نمیترسم چون از وقتی چشم باز کردم خونه مون شلوغ بوده . ولی فامیلای شما فقط اهل مهمونی رفتن هستن نه مهمونی دادن.

دخترعموی من ۶ساله ازدواج کرده هنوز فامیلا رو دعوتی نداده. مام فقط یکبار رفتیم خونه اش. بقیه اش روزنشینی یا زیارت قبولی رفتیم

برام دعا کنید
منم دقيقان از اينش متنفرم اونوقت رفتم خونه عروس خاله همسرم حتي زحمت نكشيده بود سرويس هاش رو بشوره او ...

اره بعضیا زحمت گردگیری کردنم به خودشون نمیدن 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته