2777
2789

من خيلي ميترسم استرس ميگيرم 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم سكته ميكنم يك سال از عروسيم گذشته بجز نزديكام كسي رو دعوت نكردم هي هم ميبينمشون ميگم به زودي يه مهموني ميگيرم اما خودم ميدونم كه نميتونم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من خیلی مهمون دارم همشم با جمعیت زیاد ،اونقدر که الان سه شنبه که هجده تا هستن به نظرم خیلی مهمونی سبکیه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

فأميل نزديك يا جونهاي فأميل ميان اما عمه و عمو و دايي ايناي همسرم رو جرعت ندارم خيلي استرسي ميشم كاش يه روز همشون سرزده ميومدن منم راحت ميكردن از اين استرس

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من خیلی مهمونی میدم اما یک‌روز‌مونده به مهمونی یا صبح روز مهمونی پشیمونم،گاهیم جذب میکنم کنسل بشه و‌میشه.بنظر من مهمونی دادن فقط کار اضافه‌از‌خود کشیدنه بعضی‌موارد لازمه اما نه زیادی.

دوسال اولک عروس مهمونی نمیده

يعني نبايد عمه و دايي همسرم رو دعوت كنم خونمون؟

وا من از مهمونی دادن بدم نمیاد اما من دیوونم مهمون که میخواد بیاد حتی داخل یخچال و کمد دیواری و کشو رو هم مرتب میکنم حموم مسشورم کلا خسته میکنم خودمو 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
وا من از مهمونی دادن بدم نمیاد اما من دیوونم مهمون که میخواد بیاد حتی داخل یخچال و کمد دیواری و کشو ...

منم دقيقان از اينش متنفرم اونوقت رفتم خونه عروس خاله همسرم حتي زحمت نكشيده بود سرويس هاش رو بشوره اونم تازه عروس چهار پنج ماهه بود مثلان