2777
2789
عنوان

جاری

109 بازدید | 16 پست

برای تولد دخترم نمیخوام دعوتش کنم چون خیلی دو رو و عوضی هست کلی چرت و پرت پشت سر خواهرشوهرام میزنه ولی تا میبینتشون خاک زیر پاشون میشه

اصلا دلم نمیخواد باهاش مراوده و رفت و امدی داشته باشم و از طرفی نمیخوام خواهرشوهرام متوجه این قضیه بشن

چیکار کنم به نظرتون

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

دعوت نکنی آخرش سوال پیش می یاد براشون..فقط بدون خیلی ها از این جاری ها دارن

اخه شما نمیدونید چقدر دو رو هست

من بدم میاد از ادم دو رو

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دعوت نکنی میگه تو مشکل داری نه من و کلی چرت و پرتم میبافه

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
اصلا برات مهم نباشه با خواهرشوهرت چطور رفتار میکنه تو که مسئول رفتارای اون نیستی دعوت هم نکنی خودتو ...

ادم حرف درست کنی هست اگر رسمی باشم و خودمونی نباشه یه عالمه حرفای چرت و پرت پشت سرم میگه

ساعتش دیرتر بگو بیاد. وقتی هم پشت سر کسی غیبت میکنه اگه شما پایه نیستی همون جا رک بگو خوشم نمیاد از ...

گفتم بهش میگه من دارم درد دل میکنم کسیو ندارم

گفتم بهش میگه من دارم درد دل میکنم کسیو ندارم

بگو درد دل یعنی خودتو سبک کنی نه بار گناهان دیگران.

بگو میگی کسی نداری همین فردا ازت بفهمن اینا هم و چه بسا همسرت هم باهات بد رفتاری میکنه تنهاتر میشی

چون عادت کرده تاپیک صمیمیت ممنوع بانو آرتمیس رو بخون متوجه میشی ایراد کارت چیه

خب شما یه راه حل بزار جلو روم

ببین میگه مثلا خواهرشوهر این کارو کرد اون کارو کرد به من بد میکنه امروز فلان حرفو زد بعد فرداش مثلا تو مهمونی میبینی همچین دوروبرش میگرده انگار خواهرشوهر خداس

چرا خودمم یکیشو دارم

خب چجوری باهاش رفتار میکنی

میدونی من حس میکنم منو ببخشید احمق فرض کرده

خب چجوری باهاش رفتار میکنیمیدونی من حس میکنم منو ببخشید احمق فرض کرده

هر فکری می خواد بکنه..

من عادی..رابطم باهاش خوبه. کاری ندارم اعمال اونو تو ترازوی خودش قرار می دن.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز