2777
2789
عنوان

چیکار کنم

13 بازدید | 2 پست

چرا نمیتونم فراموشش کنم چرا

همش صداش تو گوشمه خنده هاشو جلو چشممه

همش تو خیابونا چشمم دنبال ماشینشه

با شنبدن هر آهنگ عاشقونه ای یاد اون میوفتم

با نفس کشیدن ساده هم یادش میوفتم

ولی اون ازدواج کردو رفت🥲

همش خودنو با دختره مقایسه میکنم، چیزی ازش کم ندارم

کاش بام اینکارو نمیکرد

حدعقل بعد اینکه اینهمه وابستم کرد نمیرفت، کاش اینهمه تلاش نمیکرد اعتمادمو ب دست بیاره و عاشقم کنه

پسر خوب نمیبخشمت هیچوقت

خدایا تو ک اینقد بزرگی چیمیشد ی گوشه ای ازین دنیای بزرگت من اون کنار هم بودیم...

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

در واقع چون این مدت باهاش بودی و بهت حس خوبی می داده باعث شده به صحبت باهاش بخاطر دوپامین عادت کنی. مغزت برای مدیریت حجم بالای دوپامین ترشح شده تعداد گیرندههای دوپامین مغز رو کاهش داده، به همین علت دیگه تحریک های با شدت کمتر بهش لذت کافی رو نمی دن، پس دلت می خواد دوباره برگردی و اون چیزا رو تجربه کنی.

راه حل:

با این حال اگه چند روز (علیرغم سختی در ابتدای کار) بتونی کارهایی که باعث ترشح زیاد دوپامین می شد (یعنی هر چی که به اون مربوطه) رو کنار بگذاری و جایگزینشون کنی با چیزهایی که سخت ترن و کمتر باهاشون بهت خوش می گذره ان شاءالله خیلی زود کاملا خوب می شی. کارهایی مثل: ورزش، کتاب خوندن، ... بجای اینه بهش فکر کنی و خاطراتش رو مرور کنی، ...

همینطور اینکه هر چیزی که تو رو یاد اون میندازه رو از جلوی چشمت دور کن و باهاش ارتباط برقرار نکن. چون مغز اینطوری کار می کنه که مسائل رو به هم ربط میده، بعنوان مثال، اگه وقتایی که خوشحالی بستنی بخوری، وقتایی که خوشحال نیستی مغز تحریکت میکنه که بستنی بخوری شاید خوشحال بشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷