2777
2789
تاپیک منه خب

گفتم اونایی ک خانومن من چ بدونم شمااقایی نگانکردم ک پروفایلتونو

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باشه اشکال نداره

شرمنده من اصلاحواسم نبود ی تاپیک درباره حقوق بانک ملی زدم کسی نیومدانقدناراحت شدم گفتم یکی نینی یاروتگ کنه حذف شه

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

شرمنده من اصلاحواسم نبود ی تاپیک درباره حقوق بانک ملی زدم کسی نیومدانقدناراحت شدم گفتم یکی نینی یارو ...

اشکال نداره

آخه از بس منو همش با خانما اشتباه میگیرن اعصابم خورد شده

اشکال ندارهآخه از بس منو همش با خانما اشتباه میگیرن اعصابم خورد شده

خب اخه این سایت براخانوماس چندروزپیش اتفاقاسره این بایه اقادعوامون شدمیگفتم اصلاب چ حقی اومدی شایدی عکسی حرفی ادم خجالت میکشه میفهمه اقایونم میخونن.

خب اخه این سایت براخانوماس چندروزپیش اتفاقاسره این بایه اقادعوامون شدمیگفتم اصلاب چ حقی اومدی شایدی ...

خب یه چیزیه که نمیشه جلوشو گرفت

من خودم بیشتر برا تپش قلبی که داشتم اومدم

یکم راهنمایی بگیرم

خب یه چیزیه که نمیشه جلوشو گرفتمن خودم بیشتر برا تپش قلبی که داشتم اومدمیکم راهنمایی بگیرم

نمیدونم منم بعضی وقتامیگیرم واین بابت استرسه وبخاطرروده های لعنتیم کلابهم میریزم دکترم گف قهوع اینااصلانخورم بدترمیشه شایدشماقهوه اینامیخورین

نمیدونم منم بعضی وقتامیگیرم واین بابت استرسه وبخاطرروده های لعنتیم کلابهم میریزم دکترم گف قهوع ایناا ...

جدی ؟ شما چند وقت تپش قلب داری؟

من نه آخه خودمم نفهمیدم دلیلش چی بود دقیق

ولی نه زیاد اهل قهوه و اینا نیستم

بعدم تو ۲۳ سالگی تپش قلب گرفتم وای به حال بعد ها

جدی ؟ شما چند وقت تپش قلب داری؟ من نه آخه خودمم نفهمیدم دلیلش چی بود دقیقولی نه زیاد اهل قهوه و اینا ...

الان کنترل میکنم خودموک زیادهیجانی نشم واسترس وقهوه نخورم حتی شوهرم میخاست اسپرسوسازوکلابندازه بره ولی من نذاشتم شوهرمم بعضی وقتاتپش قلب میگیره منشاش استرسه

الان کنترل میکنم خودموک زیادهیجانی نشم واسترس وقهوه نخورم حتی شوهرم میخاست اسپرسوسازوکلابندازه بره و ...

تپش قلب شوهرتون علتش دقیق چی بود؟ چند سالشونه

تپش قلب شوهرتون علتش دقیق چی بود؟ چند سالشونه

نمیدونم دکترنرفته ولی خب زیاذقهوه میخوره شوهرم۳۲

خب تو اون سن تپش قلب عادیه؟ یا من غیر عادیه؟

من نمیدونم والااگ استرس ایناباشه عادیه ی متخصص برین کدوم شهرین شما

من شیرازمنه آخه استرس ندارم

برین پیش ی متخصص اگ زنجان بودین دکترمادربزرگمومعرفی میکردم