2821
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

123 بازدید | 8 پست

سلام بهم بگید ناراحتی من به جاست یا نه من ده ساله ازدواج کردم اوایل ازدواج خونواده شوهرم خیلی بهم گیر میدادن آخه تو یه آپارتمان بودیم رفت و آمدا خریدا تو همه چی سرک میکشیدن به مسافرت رفتن هامون گیر میدادن که چرا پول اضافی خرج میکنید حالا جای خیلی دوری هم نمیرفتیم اگه کاری داشتن و کمک نمیکردم چ بی محلی ها چه اداها همش دنبال بهونه بودن دعوا راه بندازن حالا برادر شوهرم ازدواج کرده نه توقعی ازشون دارن نه جرات دخالت هر هفته مسافرت هستن سالی دوبارم خارج ولی اصصصلن یه اخمم بهشون نمیکنن از عروسی هامون که چقد فرق گذاشتن بگذریم کلن جلو عروس کوچیکه خیلی با کلاس رفتار میکنن از وقتی اون اومده کلی با فرهنگ شدن با من خیییلی عالی برخورد میکنن حس میکنم جاده صاف کن عروس کوچیکه بودم حس بدی دارم ببخشید روده درازی کردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم ... به دل نگیر ... کلا فرهنگ همه خانواده ها عوض شده ... یادت نمیاد مگه قبلا یه چه چیزهایی کار خیلی بدی بود الان عادی شده ... حتی استفاده از دستگاه های دیجیتال و ..... عوض شده ... ازدواج شما برای اون دهه بوده این ازدواج برای این دهه ... بنظرم اصلا دنبال مقایسه با جاری و رفتاررها نرو و برات مهم نباشه ... تا بیای مقایسه کنی یه کار مفید تر و بهتر میتونی انجام بدی 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

حست درسته، اولا با شما درست رفتار کردنو یاد گرفتن، دوما سن هر چی بالاتر میره، آدما آروم تر میشن

مثل بچه اول و بقیه بچه ها، اذیتا، سختگیریا، فشار، ندونم کاریا و .بی تجربگیا... مال بچه اوله، بچه های دوم راحت و اسوده، بدون هیچ فشاری یا خیلی کمتر.... در آخرم پدر مادرا یادشون می‌ره رفتارشونو و میگن بچه های دوم آروم ترن، درحالیکه رفتار خودشون تغییر کرده .....

بعضی اوقاتم هست آدم گستاخ وقتی از خودش گستاخ تر یا بالاتر میبینه، ترجیح میده عقب نشینی کنه، قانون طبیعته، نباید اینجوری باشه روابط انسانی ولی هست، قانون جنگل‌ حاکم میشه گاهی....

براتون مهم نبودیم، شما هم واسه کائنات مهم نیستین! 
چیکار کنم یادم بره بخام درد دل کنم یه توماره😒

اخه عزیزم مقایسه ات خیلی اشتباهه ... زمان شما لونجور عروسی مد بوده ... حالا یه جور دیگه ... بابا من ۵سال پیش چادر نداشتم گیر میداد .... حالا میگه مانتو مگه چشه خودتون اذیت میکنید ... دیدگاهها زمانهای گذشته با الان فرق کرده ... بنظرم به فکر تربیت بچه هات .... کدبانو تر شدن ...پیشرفت کردن ...باش ... یه اتفاقی افتاده میخوای هی یادت بیاد ...هی حرص بخوری ... هی پیر بشی ! 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
2823
2791
2779
2792