حالم خیلی بده من افسردگی دارم و خیلی وقتا با شوهرم بداخلاقم البته اونم زود از کوره در میره و عصبی میشه نمیدونم چم شده حالم اصلا خوب نیس دخترم خیلی بددهنه نزدیک هفت سالشه ولی همش فحشای بد میده دکتر گفت ساید بیش فعلالی داره باید ببریش دکتر تا مشخص بشه نافرمانی میکنه لجبازه سر همه چی دعواس تو خونمون
سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم
یه رفیق پسر پایه پیدا کن خانواده رو ولش کن خودش درست میشه وقتی تو خوشحالی
متاسفم برات
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
یه رفیق پسر پایه پیدا کن خانواده رو ولش کن خودش درست میشه وقتی تو خوشحالی
خونواده رو ولش؟! پس اصلا چرا ازدواج کرده؟
حرفت خیلی سنگین بود خواهری ، هرچیزیو به زبون نیارین
با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍
با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍