rezahosseini مدیر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 عنوان چیکار کردید | مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 63 پست که تونستید معشوقتونو فراموش کنید ته تهش آخر یه روزی باید خیلی معذرت میخوام برینه به اعصابم و من یتق الله یجعل له مخرجا امروز | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین۸۳۸۳ عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 167 یاد گرفتن به قیمت بیشتر از یکسال نخوابیدن، کابوس دیدن، قرص خوردن، یه عالمه مشاوره رفتن اما بی فایده ... قربونت برم خوشگلم🫂میفهمم درکت میکنم منم کارم هر روز گریه اس به بهانه های مختلف، قرص و کم خوابی و استرس و بی اشتهایی هم نگم:) فرزند ایران و جان فدای میهن...🖤🥀
im_rokhsare عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8383 قربونت برم خوشگلم🫂میفهمم درکت میکنم منم کارم هر روز گریه اس به بهانه های مختلف، قرص و کم خوابی و اس ... عزیزدلمی:)💞بمیرم واست:)امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه و فراموشش کنی:)🫂 تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
rezahosseini مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 به من از این حرفا زیاد میزدن که سختیش فقط ۶ ماه اوله بعدش دیگه راحت میشی فکرش سراغت نمیاد برمیگردی ب ... منم بعد نزدیک به پنج شش ماه چندان فرقی نکرد.... و من یتق الله یجعل له مخرجا
لاوین۸۳۸۳ عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 167 عزیزدلمی:)💞بمیرم واست:)امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه و فراموشش کنی:)🫂 فداتشم🩷✨️🫂خدانکنه قشنگم💕💕، همچنین تو 🫶🏻 فرزند ایران و جان فدای میهن...🖤🥀