2777
2789
هنوز فراموشش نکردم ولی خیلیم ازش کینه دارم خیلی کارا باهام کرد خیانت کرد و.... خیلی دلم میخواد آتیش ...

متاسفم و درک میکنم حالتون رو

ولی خب بنظرم بهترین کار اینه که اول درس عبرت بگیری و کینه رو به تلاش توی زندگی تبدیل کنی و انقدر پیشرفت کنی که توی خواب ببینه یکی مثل شما رو

و من یتق الله یجعل له مخرجا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه خوبی بود حس دو طرفه بود ولی منطقی که روش فکر کردم دیدم عیب های داره که به سادگی قابل بر طرف شد ...

دقیقا منم همین مشکلو داشتم رابطمون خیلی خوب بود قهر دعوامون خیلی کم بود یه جوری باهام رفتار میکرد که انگار آسمون دهن باز کرده و من افتادم پایین در مقابل منم دلم میخواست پشتت باشم تا پیشرفت کنه ولی سر یه چیز الکی دعوامون شد و فهمیدم خانواده هامون شاید باهم نسازن ترسیدم بیشتر طول بکشه نتونیم از هم دل بکنیم تموم کردم ولی اون نمیخواست خیلی التماس کرد تموم نشه حتی بهم گفت دارم بهونه میارم و اصلا دلیلمو قبول نکرد سری اخر گفت همه مشکلاتو حل میکنم راستم میگفت یکم به خودش اومده بود تا حل کنه ولی میدونم نظر خانوادش نسبت به من با زور اون حل نمیشه، میدونستم نمیتونیم همدیگه رو خوشبخت کنیم

الانم چند وقتی یه بار میاد دوباره میگه برگردیم و میگم نه و من فقط میتونم گریه کنم به حال خودم اون لحظه

(ببخشید طولانی شد)

فرزند ایران و جان فدای میهن...🖤🥀

دقیقا منم همین مشکلو داشتم رابطمون خیلی خوب بود قهر دعوامون خیلی کم بود یه جوری باهام رفتار میکرد که ...

بگردم برای جفتتون که چی میکشید

درک میکنم به شدت و چه کار درست و منطقی کردید اینجوری شاید در آینده بدتر پشیمون میشدید بالاخره وقت زیاده و خب در آینده قطعا فراموش میشه

ولی من چیزی که قبول دارم اینه که ازدواج عاشقانه و البته با منطق خیلی بهتر از ازدواجای بد و بی منطق هست

همین جا هم زیاده که چقدر عشقای آتشینی در عرض چند ماه سرد و نابود شدن

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
وایی من فکر کردم تا یکسال دیگه کامل فراموش میشه

به من از این حرفا زیاد میزدن که سختیش فقط ۶ ماه اوله بعدش دیگه راحت میشی فکرش سراغت نمیاد برمیگردی به زندگیت اما اصلا اینجوری نبود و اتفاقا هر چی بیشتر میگذره نبودنش رو بیشتر حس میکنم و بیشتر دلم تنگ میشه

تمام مشاوره و روانشناس ها دروغ گفتن که یکم که بگذره فراموش میکنی

من همه کاری کردم حتی قرص ضدافسردگی خوردم اما فایده ای نداشت

آدما با هم متفاوتن ممکنه شما یه مدت که بگذره فراموش کنید و امیدوارم که همینطور باشه:)

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
بگردم برای جفتتون که چی میکشید درک میکنم به شدت و چه کار درست و منطقی کردید اینجوری شاید در آینده بد ...

بله دقیقا درسته

خداکنه آدم هیچوقت بین عقل و قلبش گیر نکنه

و درد من اینجاست چون اون نمیخواست و من تموم کردم فکر میکنه بی احساس و بی وفام و این بهم حس عذاب وجدان میده

در صورتی که به هیچ احدی اجازه ندادم وارد زندگیم بشه

اره💔

جفتمون شکاک بودیم به شدت کینه ای مقصر جفتمون بودیم اما بیشتر من

سواد رابطه نداشتیم کمتجربه بودیم :)

اعتماد نابود شد بین ما دوتا:)

جفتمون شکاک بودیم به شدت کینه ای مقصر جفتمون بودیم اما بیشتر من سواد رابطه نداشتیم کمتجربه بودیم :)ا ...

عزیزممم❤️🩹چقد ناراحت کننده

ولی یه بار یه نفر حرف قشنگی بهم زد گفت رابطه درس زندگیه آدم یادمیگیره ازش

و واقعا هم بنظرم همینطوره یادمیگیریم که در آینده اخلاقای بدمونو درست کنیم و معیار هامونو از اول به طرف بگیم بدون رو دروایسی

عزیزممم❤️🩹چقد ناراحت کنندهولی یه بار یه نفر حرف قشنگی بهم زد گفت رابطه درس زندگیه آدم یادمیگیره ازش ...

یاد گرفتن به قیمت بیشتر از یکسال نخوابیدن، کابوس دیدن، قرص خوردن، یه عالمه مشاوره رفتن اما بی فایده و .... بود آجی قشنگم:)

خیلی بالغ تر شدم و چیزای جدید یاد گرفتم اما چه فایده که هر روز گریه باشه؟:)

قرار ما اصلا این نبود اخه:)))

یاد گرفتن به قیمت بیشتر از یکسال نخوابیدن، کابوس دیدن، قرص خوردن، یه عالمه مشاوره رفتن اما بی فایده ...

قربونت برم خوشگلم🫂میفهمم درکت میکنم منم کارم هر روز گریه اس به بهانه های مختلف، قرص و کم خوابی و استرس و بی اشتهایی هم نگم:)