2777
2789

بستگی داره به مکان و نوع آرایش چشم ها.با آرایش لایت چشم رنگ تیره رژ قشنگتره.و باآرایش تیره چشم واسموکی ،رژ کمرنگ زیباتره.  

میشه ازخدابخوای منم حاجت رواشم😍به امید روزی که بیام این امضارو تغییر بدمو بگم حاجتمو گرفتم .عاشقتونم خواهریا😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی گلم

فدات عزیزم.واینم بگم اصولا رژ تیره لبو باریکتر نشون میده

میشه ازخدابخوای منم حاجت رواشم😍به امید روزی که بیام این امضارو تغییر بدمو بگم حاجتمو گرفتم .عاشقتونم خواهریا😘
من به سرم زده موهامو شرابی کنم ، مانتو سیاه با گلدوزی قرمز طرح سنتی و یه شال قرمز لاکی سرم کنمو با ر ...

قشنگه.لایت شرابی روی موی مشکیم قشنگه.باز موی شرابیم با لایت ماهاگونی یا یاسی قشنگه

رنگ قرمز صرفا جهت دق دادن بعضیا بهترین راهکاره . ازون دق دادناس که هیچ چاره ای جز قبول شکست ندارن حت ...

امضات خیلی نازه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز