2777
2789
عنوان

خود کشی

77 بازدید | 9 پست

خیلی خستم قرص جلومه اب جلومه ولی میترسم از خود کشی ترسم اینه بخورم نمیرم ماه دیگه عروسیمه فکر میکنم جهازی که با منت با زور برام خریدن چیکار میکنن چطور خودشونو میبخشند انقدر اذیتم کردن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیکار کنم پس بمیرم

هیچکاری مشکلت چیه حل کن

اونوق من چیکار کنم ریده شده ب کل زندگی و شلامتیم. کل استخوان و فک و قد و ... کوچیک میشه پول دکتر ندارم رفته رفته بدتر میشم کار جور نمیشه .

سالها پیش من همچین کاری کردم و نمردم فقط معدم نابود شد شستشوی معده از نفرت انگیز ترین تجربه های زندگیم بوده الانم پشیمونم خیلی پشیمون هدیه های خدا قشنگتر از اونین که پس داده بشن یکیش هم همین زندگیه امید و خوشبختی تو دل و اوج نا امیدیه به خدا توکل کن و دیگه ام به این کار فکر نکن به وقتش و به موقعه اش خدا جون هممون و میگیره

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه.خدایا شکرت در دوره ای زیستم و نفس کشیدم که رهبرم امام شهید سید علی حسینی خامنه ای بود، تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای رهبر کشور دوستمون زیاد بود که همون روز همراهشون پرکشد و این بار با خون و خانواده با مردم ایران همدردی کرد. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

عزیزم شنیدی میگن فقط مرگه که چاره نداره

اونوقت تو میخوای خودتو بکشی حیف تو و جوونیت نیست

چندسال دیگه مشکلات و ناراحتیه الانت برات خنده دار میشه قدر جوونیتو بدون

کاربری فاطمه و مهسا🤗
خود کشی کردی

ن نکردم نمیکنم با توکل بخدا حالا این یطرف قضیه هس بقیه مشکلات و شرایط زندگیمم بگم ک بدتر .

خودکشی گناهه . ی ثانیه تموم میشه میری اونور اونوق میبینی ک عذاب اینجا بوده یا اونجا تازه میفهمی حتی تو اوج بدبختی اینجا اونجا خوشبختیه . هر مشکلی داری فک کن بهترین کار عقلانی ک ب نظرت میرسه انجام بده . اگه نمیتونی فک کنی از شدت ناراحتی برو مشاوره