2777
2789
عنوان

دوست بد

24 بازدید | 4 پست

از وقتی با این خانوم حرف نزدم واقعا اروم تر شدم، از لحاظ روحی خیلی بهترم. ایشون موجود بسیار خودخواهی بود که وقتی از درد و بدبختیت میگفتی بهش با یک کلمه پایان میداد گفتگو رو مثلا: خب بکشش، خب طلاق بگیر، خب بزنش، خب استفعا بده. منم کسی نیستم که بدبختی هامو ده بار تکرار کنم صرفا حادثه بدی که پیش امده رو میگفتم تازه اونم به اصرار خودش، اما امان از وقتی که خودش باشه شروع میکنه کولی بازی که آی چرا تک تک چیزایی که میگمو جواب نمیدی و واکنش نداری. فقط منم نه، برای برای بقیه هم اینطوریه، انتظار دتره همه بشینن به ماجرای خسته کنندش از بحث با سبزی فروش واکنش های سینمایی بدن. به بیخود ترین مسائلش باید واکنش نشون بدی، از اتفاقاتی که تعریف میکنه کامل میفهمی سخت ترین روز زندگیش دوران امتحانات مدرسه بوده و هیچ، همش من من من، واقعا بیشعوره خیلی خسته شده بودم ازش، متوجه این بیشعوری هم نیست. الان که نیست تازه فهمیدم چه انسان سمی بوده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش منم بتونم، دوست صمیمیم انقدر یجوری شده هرکی میبینه میگه چرا حسودی میکنه؟ چرا میزاره پشتت حرف بزن ...

امیدوارم موفق بشید چون ارزش این همه جنگ روانی رو نداره واقعا