2777
2789
عنوان

ارتودنسی

62 بازدید | 10 پست

میخام از تجربتون استفاده کنم

دندونام مرتبه ولی یکی از دندون های نیشم فضای کافی نداره ک بیاد جلو دکتر رفتم گفت بیاد ارتودنسی کنم ولی واقعا اعصابم خورد میشه ک بخاطر یه دندون بخوام ارتودنسی کنم ب غیر از هزینه زیادی ک داره وقت میبره مدت طولانی باید درگیرش باشم و ب شدت از ظاهر سیم های ارتودنسی بدم میاد و اینکه چه برسه ب اینکه ۲ ۳ سال روی دندونای خودم بخام تحملشون کنم و از خیلیا ک ارتودنسی کردن شنیدم ک دندوناشون پوسیدخ خراش برداشته مشکل فک پیدا کردن ترسم و دودلیم چند بابرابر شده میخام دندونم رو بکشم و بجاش دندون مصنوعی ثابت بزارم ولی از اینم میترسم دلم نمیاد دندون دائمیمو بکشم چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یکی از دوستام اینطوری بود دکتر گفت فقط اون دوتا دندونات ک اینطوره رو سیم میکشم، من خودم کل فکم ارتودنسیه، بنظرم ارزش اینو نداره بخاطر ی دندون این همه وقت و هزینه کنی

وای از دست ایرانیا؛ حتی خودم

۲ سال ارتودنسی داشتم دندونم خراب نشد راضی بودم بهداشت رعایت کنی چیزی نمیشه مسواک و نخ دندون

عزیزم من کمتر از یکساله ارتودنسی دارم ، دندون پزشکی در کمال تعجب گفت اجباری واسه نخ نیست ولی خوبه انجام بده منم تنبلی کردم واقعیتش ولی مسواک رو خیلی خیلی رعایت کردم آیا خیلی دندونام آسیب دیده؟چیکار کنم

حدود ۱۰ سال پیش ارتودنسی داشتم نمیدونستم فیکسای پشتش دائمی هس

کشیدن نخ دندونم سخته چون پشتش سیمه و فاصله دندونا خیلی کمه کلی پوسیدگی بین دندونی پیدا کردم برای هر پر کردن باید فیکسا برداشته بشه دندون زیر فیکس پر بشه و دوباره سیم فیکس بکشی پشتش که هزینه بسیااااار بالا میره و اگه فیکسو برداری تضمینی نیس شکل دندونا حفظ بشه

بعدم هنوز که هنوزه زدگی جای سیم ها روی دیواره لبم باقی مونده مثل اسکار برجسته شده

ارتودنسی برای من بدترین تصمیمی بود که میتونستم بگیرم فکر میکردم چون همه میکنن خوبه و خب تا اوایلش راضی بودم الآن که عواقب بلند مدتش رو میبینم واقعا پشیمونم

اگر میتونی فقط دندانهای مشکل دار رو ارتودنسی کن نه کل فک و یا پلاک بذار