2777
2789
عنوان

مادرت بمیره

2925 بازدید | 14 پست

کودکم دو سالشه مشکوک به اتیسمه

کسیو ندارم مجبورم بسپارمش بهزیستی

آینده ش چی میشه

مادرت بمیره که از هیچی هیچ شانس نداشتی

اگه بچم سالم بود با خودم میبردمش سر کار

الان شش ماهه با ماهی سه تومن دارم سر میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی من شماره بهزیستی کهریزک کرج رو دارم . زنگ بزن شرایط رو بپرس..پیج هم دارن خیلی مهربان اند با بچه ها... اگه خواستی درخواست بده برات بفرستم...

میدونم خیلی ها قضاوتت کردن ولی اونا شرایط تو رو نمیدونن..... دایه دلسوز از مادر میشن.....

میدونم بهترین تصمیم رو میگیری برای پاره تن ات...🌹

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بخاطر نون شب هم راه دوم هم بچم باز توی بهزیستی یه چیزی پیدا میشه بخوره

بچه منم اتیسم و بیشفعاله یه مدت انقد اذیتم میکرد ک میخواستم بذارمش بهزیستی با اینکه از نظر مالی مشکل چندانی نداریم ینی بهمون فشار میاد بخاطر کلاسای گفتار و کار درمانی و روانپزشک و اینا، ولی به حدی رسونده بودمون ک شب و روز گریه میکردیم تصمیم گرفتیم بذاریمش بهزیستی با اشک و خون دل، ولی خدا رو شکر دکترش داروی آرامبخش داد بهش آرومتر شد واسه خوابشم دارو داد الانم نامه داده واسه بهزیستی ک ببرمش کلاس اونجا تقریبا رایگان میشن کلاساش از صبح ساعت 8 تا 12:30 میره مهد اونجا کفتار و کارم دارن، برو از دکترش نامه بگیر پرونده بهزیستی تشکیل بده ولی نذارش بهزیستی تو رو خدا، اگرم گذاشتی زود به زود بهش سر بزن هیشکی اندازه من درکت نمیکنه

بچه منم اتیسم و بیشفعاله یه مدت انقد اذیتم میکرد ک میخواستم بذارمش بهزیستی با اینکه از نظر مالی مشکل ...

سلام منم بچم تشخیص اتیسم گرفته میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید؟ شما چیکار کردید؟

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
سلام منم بچم تشخیص اتیسم گرفته میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید؟ شما چیکار کردید؟

سلام اگه از درمانهای رایج جواب نگرفتین صفحه ی اول تاپیکم بخونین و با درمانگر مجرب مشورت کنین دارو و دستورات رو رعایت کنین ان شاالله خوب میشه