konkoryamm مدیر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4710 عنوان 13 صفر | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست تاحالا چیزی نخریدم تو این روز چندتا سوال دارم فقط برا ی نیت میشه یچیزی خرید؟ من میخوام برا 2 تا از نیتم 2 چیز مختلف بخرم میشه؟و چندم باید خرید اینارو چندع مرداد گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد دیروز | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konkoryamm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4710 بله ممنون عزیزم گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
چیپس_سرکه_نمکیم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2662 من و خواهرم گرفتیم، شد خواهرم سالی که دوتا چیز گرفت نشد ولی پارسال حلقه گرفت ، حلقه عادی بیست روز بعدش خواستگار اومده براش و الان ده ماهه خونه خودشه
چیپس_سرکه_نمکیم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2662 خودمم واسه قبولی نمونه دولتی گرفتم ، در عین ناباوری قبول شدم معجزه بود برام ، پارسال هم تحصیلی گرفتم تا حدی جواب داد ولی نه کامل
konkoryamm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4710 من و خواهرم گرفتیم، شد خواهرم سالی که دوتا چیز گرفت نشد ولی پارسال حلقه گرفت ، حلقه عادی بیست روز بع ... یعنی میگی ی چیز بگیرم؟ گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
جدی_میفرمایید عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 2015 میشه توضیح بدی چجوری نیت کردی نیت خواصی کردی یانه با پای راست از خونه رفتم بیرون آیت الکرسی خوندم و یه دعای دیگم هم بود توی اینستا بود الان ندارمش یادمم نمیاد و فقط یادتون باشه با انرژی مثبت خرید کنید ❎️❌️🔴در جوابم اسم کاربریمو نگو حتی به شوخی اصلا برام جالب نیست🔴
چیپس_سرکه_نمکیم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2662 یعنی میگی ی چیز بگیرم؟ امتحان کن ضرر که نداره یه وسیله واسه خودت گرفتی شد شد نشد نشد تهش استفاده اش میکنی کلیم حس خوب و انرژی مثبت میده بهت نگاش میکنی ذوق میکنی
siimaکاربرقدیمی عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 99 با پای راست از خونه رفتم بیرون آیت الکرسی خوندم و یه دعای دیگم هم بود توی اینستا بود الان ندارمش یاد ... باشه گلم مرسی
konkoryamm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4710 امتحان کن ضرر که نداره یه وسیله واسه خودت گرفتی شد شد نشد نشد تهش استفاده اش میکنی کلیم حس خوب و انر ... ی جاکلیدی میخوام بخرم ب نیت موتور خریدنم ی چیز دیگه هم برا شغلم گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
چیپس_سرکه_نمکیم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2662 ی جاکلیدی میخوام بخرم ب نیت موتور خریدنم ی چیز دیگه هم برا شغلم بنظرم یدونه بگیر ، میشه ها ولی من اعتقاد دارم هر سال باید یدونه بگیری:))
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 12412 ی جاکلیدی میخوام بخرم ب نیت موتور خریدنم ی چیز دیگه هم برا شغلم به نیت موتور جاسویچی باید بخری عزیزم به نیت شغلت هم به خودکار بخر 😘 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
konkoryamm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4710 بنظرم یدونه بگیر ، میشه ها ولی من اعتقاد دارم هر سال باید یدونه بگیری:)) پس همون یدونه رو بخرم ممنون برا کمکت عزیزم ❤️ گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
konkoryamm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4710 به نیت موتور جاسویچی باید بخری عزیزم به نیت شغلت هم به خودکار بخر 😘 اع ممنونم نمیدونستم من تزریقات کار میکنم میخواستم ی چیز مربوط ب اون بخرم سرنگ 💉 اینا یا خودکار بخرم بهتره؟ گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 12412 اع ممنونم نمیدونستم من تزریقات کار میکنم میخواستم ی چیز مربوط ب اون بخرم سرنگ 💉 اینا یا خودکار بخرم ... همون خودکار بهتره عزیزم میخوای دوتاش رو بخر 😘 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
konkoryamm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4710 همون خودکار بهتره عزیزم میخوای دوتاش رو بخر 😘 ممنون عزیز گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد