2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید

90 بازدید | 9 پست

تو اون تاپیک خیلیا گفتید اون خانوم به دوست پسرش خیانت میکنه و کارش درست نیست

سوالم اینه اگه پسر دختر رو خیلی دوست داشته باشه ولی حرفی از ازدواج نزنه و شرایطش رو نداشته باشه و بگه ادامه میدیم اگه شد بعد رابطه رو رسمی میکنیم، بازم به نظرتون دختر اشتباه میکنه اگه تموم کنه؟

فعلا که شرایط اونطوری نیست.

ما درباره این مسئله جواب دادیم.

حالتهای دیگه رو برای نامرد و پول پرست بودن اینا نیارین وسط.

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بنظرم منم بودم ازدواج میکردم تا کی منتظر پسره بمونه مخصوصا کسی که شرایط نداره آدم نقد میچسبه نه نسیه رو خودمم میدونستم نمیتونم با بی پول جماعت زندگی بسازم کات کردم چون میدونستم تهش فقط وابستگی میمونه

فعلا که شرایط اونطوری نیست.ما درباره این مسئله جواب دادیم.حالتهای دیگه رو برای نامرد و پول پرست بودن ...

نه من در مورد اون تاپیک نپرسیدم، اونو خوندم یاد یکی از دوستام افتادم که تو این موقعیته

مشکل اینجاست که حسن نیت اون پسر هم مشخص نیست ومعلومم نیست رابطه اشون چند وقته شروع شده وفقط درحد حرف با این دختره یا واقعا میخوادش / من احساس میکنم تاپیک فیکه یه نگاه به تاریخ تاپیکاش بندازید حتی اگه فیک هم نباشه این دختر همین الانم متعهد نیست به پسره طبق تاپیک زدناش،یا کراشه رو یکی یا ازیه نفر خوشش اومده،پس چرا باید فرصتا وعمر خودش واون آقا رو تلف کنه آیا تضمینی هست که اون آقا نیتش جدیه. بهتره بدون تعارف با اون آقا حرف بزنه که تکلیف خودشو بدونه واقعا به پای کسی که هیچ تضمینی نداده وبعد هم خانواده اش آیا قبول بکنند یا نکنند چرا باید فرصتاشو. از دست بوده

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم