2777
2789
عنوان

خیانت 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 42 پست

خودتو ناراحت نکن عزیزم بخدا نه به خوشگلی خانومه نه هیکل ...فقط و فقط به ذات مرده

اتفاقا خوبشد فهمیدی ازش آتو داری دیگه جرات نکنه تکون بخوره...با بچه هاتم صحبت کن آروم بشن طفلیا

بمیرم برای دل شکسته ات...خیلی سخته خیلی

خدا نکنه عزیزم

اره خیلی سخته

وقتی هم فامیل باشه

بخدا هر کاری میکنم یادم بره نمیشه فکر کن دعوت میکرد خونمون من ازشون پذیرایی میکردم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا نکنه عزیزم اره خیلی سخته وقتی هم فامیل باشه بخدا هر کاری میکنم یادم بره نمیشه فکر کن دعوت میکر ...

حق داری قربونت برم منم یه زنم درک میکنم چجوریه

دخترخاله مثل ماه منم دقیقا همین بلا سرش اومد

بخدا قسم هرجا میرفتیم محوش میشدن

انوقت ریخت شوهرش .......نگم برات...

مچ شوهرشو وقتی ک تو ماشین یجای خلوت بوده که همدیگرو

می ب و س ی د ن گرفته

بیچاره مجبور شد بمونه...ولی در عرض۳روز ۶کیلو وزن کم کرده بود.دیگه همه باهاش حرف زدیم دلداریش دادیم شوهرش ب غلط کردن افتاد.الان دیگه به شوهرش فقط ب چشم یه عابر نگاه میکنه

فقط ازش پول جمع میکنه دوتام بچه داره /حالا توهم ناراحت نباش خدای توهم بزرگه بچه هاتو داری

خودتو ناراحت نکن عزیزم بخدا نه به خوشگلی خانومه نه هیکل ...فقط و فقط به ذات مردهاتفاقا خوبشد فهمیدی ...

اره والا بخدا به خوشگلی باشه اصلا من کنار شوهرم یا اون زن حوریم

نمیدونم. چرا آخه این کارو کرد

همش میگم مگه من چی کم گذاشتم

وقتی فکر میکنم. بالاخره تو یه مراسم قرار با اون زن رو به رو بشیم داره دیوونم میکنه

نمیدونم شاید من آدم حساسیم

حق داری قربونت برم منم یه زنم درک میکنم چجوریهدخترخاله مثل ماه منم دقیقا همین بلا سرش اومدبخدا قسم ه ...

اخ بمیرم براش

خدا نصیب هیچ کس نکنه

دورررررر از جون از داغ عزیز هم بدتر

اخ بمیرم براش خدا نصیب هیچ کس نکنه دورررررر از جون از داغ عزیز هم بدتر

دور از جونت عزیزم،اره میگن بعد از مرگ اولاد این غم سنگینی میکنه...

خدایی خیلی زور داره

خیلی سخته

ولی عزیزه دلم باز خداروشکر زود فهمیدی...

اشکالنداره سعی کن اصلابهش فکر نکنی هروقت یادت اومد خودتو مشغول کن به کاری

الهی آمین

از من به عنوان یک دوست بهت میگم

درسته خیانت خیلی بده و اصلا بخشیده نمیشه

خیانت خیانت مثل یک لجنه

اما این جور که خواندم تازه زندگیت بهتر شده و دو تا بچه داری

با اینکه میدونم خیلی خیلی سخته برات اما سعی کن ببخشیش

و از این بعد اصلا زن فدا کاری نباش نون خودش بگیر خرید خودش بر

عملن خانمی کن

به خودت برس لباس جدید بخر

آرایشگاه برو مو هاتو رنگ کن ..........

مثل ملکه ها زندگی کن

به قول توی یه سریالی میگفت مردا ترجیح میدم یه داف شنگول تو خونه داشته باشد تا یک زنی که همش براشون مادری کنه

بزار مردد تو خرج کردن بیوفته وقتی که درگیر حساب کتاب و قسط چک باش وقت نمیکنه خیانت کنه

از من به عنوان یک دوست بهت میگمدرسته خیانت خیلی بده و اصلا بخشیده نمیشهخیانت خیانت مثل یک لجنهاما ای ...

اگه بخشیدی تا یک سال سریع کن رفت آمده جدیدی نداشته باشی کمتر با فامیل رفت آمد کن هرچی تو چشم نباشی بهتر

تو حق داری درباره دختر ه خیانت کاره با پدر مادر و افراد نزدیک دختر صحبت کنی که دیگه این غلطا نکنه

از من به عنوان یک دوست بهت میگمدرسته خیانت خیلی بده و اصلا بخشیده نمیشهخیانت خیانت مثل یک لجنهاما ای ...

سلام ممنون عزیزم از راهنمایی تون

ببخشید الان پیام شمارو دیدم

اگه بخشیدی تا یک سال سریع کن رفت آمده جدیدی نداشته باشی کمتر با فامیل رفت آمد کن هرچی تو چشم نباشی ب ...

خیلی دلم میخواد. این کار رو بکنم ولی.

میترسم از این که خودم پیش مردم خورد بشم

الان داشتم به این فکر می کردم خوش بحال اونایی که کینه ای و سنگ دل هستن

من بدبخت طاقت قهر. ندارم با اینکه این بلا رو سرم آورده ولی دیروز. همه طلا هامو دادم برد قسط هارو بده چک داشتیم بخدا با اینکه تو دلم آشوبه. ولی وقتی میاد خونه یا زنگ میزنه فراموش میکنم

دلم نمیاد سختی بکشه 😔😔