2777
2789
مصرفش چجوریاس

اگه بستشو بگیری روش نوشته

باید یک یا دوقاشقشو با۲،۳لیوان آب قاطی کنی و بذاری رو شعله تا بجوشه

بعد از چند دقیقه خاموشش می کنی و از صافی ردش می کنی بعدم میریزی تو تشت میشینی توش.

چند دفعه ام با سرنگ باید به واژن تزریق کرد

خیلی خوبه.خودم استفاده کردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلام

بنده عطار باشی هستم و در زمینه کلیاتی که درباره داروهای گیاهی و درمان در خدمت هموطنان هستم ،تهران و کرج ...

ارسال اجناس با اسنپ که هزینه را مشتری گرامی پرداخت میکند ،و شهرستان بصورت پست

پیامک بابت مشاوره و خرید خود از طریق ۰۹۳۶۸۴۰۰۲۵۵ ارسال کنید با تمام مشخصات

عوامری باشه در خدمت هستم

اگه بستشو بگیری روش نوشته باید یک یا دوقاشقشو با۲،۳لیوان آب قاطی کنی و بذاری رو شعله تا بجوشه بعد ...

ببخشید چه قدر استفاده میکنین برای نشستن تو تشت؟میشه اندازه آب و پودر وبگین؟

اگه بستشو بگیری روش نوشته باید یک یا دوقاشقشو با۲،۳لیوان آب قاطی کنی و بذاری رو شعله تا بجوشه بعد ...

وای چقدر سخت. من شیاف ماریانا رو اماده از تلگرام سفارش دادم. هم قیمتش نسبت به بقیه جاها خیلی خوب بود هم استفاده کردنش راحت بود و واقعا هم تاثیر داشت. شیافش کلی هم فایده داره.اینم آیدی تلگرام فروشندشه

@arayeshi_pransaa

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
ببخشید چه قدر استفاده میکنین برای نشستن تو تشت؟میشه اندازه آب و پودر وبگین؟

آماده ش رو بخر خیلی استفاده ش راحت و عالیه. بدون دردسر

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
عزیز.مقدارش برای هربار مصرف چقدره؟

هر شیاف رو هم میتونی کامل استفاده کنی هم نصفش کنی. یک شب در میان هم باید استفاده کنی