2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

342 بازدید | 68 پست

من چند روز پیش برای یکی از معلم های دبیرستانم امتحان های نهایی صحیح کردم و باید بگم نمرات بیست نوزده و هجده داشتیم !

ولی اینجا دیدم یک خانومی تاپیک زده بود توهین کرده بود عزیز برای مصحح واقعا فرقی نداره صفر بشی یا بیست چون ده هزارتومان هزینه تصحیح برگه میدن هزینه ناچیزی هست

فقط خواستم بگم واقعا کار درستی نیست توهین کردن به قشر فرهنگیان

کلا امسال سوالا اسون تر بود اتفاقا نمرات بهتر شده

این خانم خودش هیچی نخونده بقیه رو مقصر میدونه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا امسال سوالا اسون تر بود اتفاقا نمرات بهتر شده این خانم خودش هیچی نخونده بقیه رو مقصر میدونه

زیاد سوالات نسبت به پارسال آسون نبود با توجه به شرایط کشور ولی توهین به قشر فرهنگیان قشنگ نیست

کلا امسال سوالا اسون تر بود اتفاقا نمرات بهتر شده این خانم خودش هیچی نخونده بقیه رو مقصر میدونه

سوالا راحتر بود ولی بخاطر شرایط جنگ فکر میکنم نمرات نسبت به پارسال افت کرده باشه

من خودم پارسال نهایی داشتم ادبیاتمون فجیع سخت بود

کاربری دست دو نفره

زیاد سوالات نسبت به پارسال آسون نبود با توجه به شرایط کشور ولی توهین به قشر فرهنگیان قشنگ نیست

به نظرتون امسال تراز بهتری میده یا پارسال؟

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یکی از دوستانم سمپاد درس میخوند بخاطر فشار درس خودکشی کرد

یا بقیه شون میگفتن سطح سوالات سخت بود بیشتر انگار تحت فشار روانی بودن

این حرف نزن که کسی نخونده بقیه مقصر میدونه

انگار بازی روانی دانش آموز و بچه یه چیز نرماله

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

عزیز پاسخ برگ هست یعنی باید شبیه پاسخ برگ باشه تا نمره بهتون بدن بی سواد نیستم دانشجو دانشگاه تهرانم

خب چه ربطی داره که دانشجوی کجایی؟ نفهمیدم🤔

اینجا کنج امن حرفای ناگفته ست.. قصه ی تو چیه ؟🫂🌱

سوالا راحتر بود ولی بخاطر شرایط جنگ فکر میکنم نمرات نسبت به پارسال افت کرده باشهمن خودم پارسال نهایی ...

ادبیات امسالم دوتا ابهام دار داشت من که دیدم خیلی ترسیدم ولی به خیر گذشت ولی کلا نسبت به پارسال بهتر بود

ولی عربی هم با اینکه نقطه قوتم بود خیییلی سخت داده بودن