2777
2789
عنوان

بی بی چک

128 بازدید | 23 پست

سلام خوبین.من یکساله اقدامم .این ماه عکس رنگی دادم دو تا لوله هام چسبندگی داشتن با عکس باز شدن .بعدش امپول اچ سی جی زدم قرص لتروزل هم خوردم همین ماه ...الان روز ۲۸سیکلم هیچ علائم پریود ندارم .دیروز کمی دلم درد میکرد دوباره خوب شد .امروز با ادرار عصر بی بی زدم منفی بود بعد چن دقه گزاشتم کنار مهمون داشتم .دوباره رفتم نگاه کردم تو نور ک میگیرم یه هاله خیلی خیلی کم رنگ دیده میشه ...بنظرتون امید داشته باشم یا نه کلا منفیه ؟؟امید داشتم ک این ماه بخاطر عکس رنگی باردار شم ..

خیلی زود بی بی چک زدی باید موعدت میگذشت حداقل پنج شیش روز اونم اگه قبلا سابقه عقب انداختن تاپنج روز ...

اخه میگن ۱۴روز بعد از امپول بزنی نشون میده .من ۱۶روز گذشته .روانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین مشخص نمیکنه باید صبر کنی پریودت کامل عقب بیفته یه سه چهار روز رد بشه بعد بیبی چک بزنی ولی الان دیگه کار سنگین نداشته باش پیادهروی نداشته باش رابطه نداشته باش شاید لانه گزینی داری میکنی انشاالله که مثبت باشی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
واقعا هرکاری میکنم نمیتونم بیخیالش شم .یکساله درگیرم مغزم درد میکنه دگ

میدونم عزیزم خودم این روزهاتو داشتم فقط بخاطر استرسی که روز موعد داشتم من حامله نمیشدم سعی کن به تقویم نگاه نکنی و اینکه سرخودتو گرم کن تا اومد تو ذهنت بگو الان نه بعدن بهش فکر میکنم سری سرتو گرم کن

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
دارو برا تحریک تخمک خوردم بعد این امپول رو زدم ک تخمکا ازاد شن موقع اقدام

اهان این امپولو منم زدم اسمش و نمیدونستم

ایشالا ک جواب میگیری

ایشالله گلم .تا الان چنبار زدم ولی لوله هام گرفته بوده برا این نشده

ایشالا ک این بار جواب گرفتی گلم

متمعن باش این روز هات برات خاطره میشن