2777
2789
عنوان

تنوع طلبی

155 بازدید | 16 پست

ایا این تنوع طلبیه؟

وارد یه دوستی میشم بعد بدون هیچ دلیلی دیگه هیجان روزای اولو ندارم سرد میشم کم کم ول میکنم😐😐

نمیدونم چمه به خدا خیلی رفتارم زشته میدونم

مثلا یه دختره بود خیلی دوسش داشتم بعد ۴ ماه دیگه تکراری شد برام پسرارم که نگم اصلا سمتشون نمیرم چون میدونم مریضم😐

کسی بوده اینطوری باشه؟چطوری خوب شدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه اسمشو گذاشت تنوع طلبی تو صرفا با اون ادما حال نمیکنی و تایپت نیستن

قطعا اگه شخص مدنظرتو پیدا کنی دیگه اینطور نخواهی بود

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

دوستی و عشقت سطحی هست

یعنی قشنگ کم مونده بگم عاشق دخترم میشینم همه جا ازش حرف میزنم یهو خالی میشم از لحاظ عاطفی دلمو میزنه در این حد که فکر کردن بهش حالمو بد کنه😐

نمیشه اسمشو گذاشت تنوع طلبی تو صرفا با اون ادما حال نمیکنی و تایپت نیستنقطعا اگه شخص مدنظرتو پیدا کن ...

نه اخه میشناسمش اینجوریم که وای این دختره چه خوبه وای عاشق فلان رفتارشم کاش رفیق شیم بعد یهو بار عاطفیم خالی میشه حتی نسبت به سریالا هم همینم میگم عاشق این سریال شدم یهو دلمو میزنه😐

نه اخه میشناسمش اینجوریم که وای این دختره چه خوبه وای عاشق فلان رفتارشم کاش رفیق شیم بعد یهو بار عاط ...

منم عین توام

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من رفاقتای طولانی دارم و الان ی سری اخلاقیاتم ک شکل میگیره میفهمم یکم تناقض داریم گاهی باعث ناراحتیم میشه ولی بولد نیست

اما دوست هم ندارم کات کنیم چون میدونم یچیزی از زندگیم کم میشه

سرد هم نشدم عادی شده دیگه مث وجود یکی از اعضای خانواده دوستش دارم و عادیه بودنش

اون شوووور و شوق زیااااد نیست

نمیدونم اسمش تنوع طلبیه یا چی

من رفاقتای طولانی دارم و الان ی سری اخلاقیاتم ک شکل میگیره میفهمم یکم تناقض داریماما دوست هم ندارم ک ...

اخه همش همینم چه طرف خوب باشه چه بد 😐یه روز رندوم بلند میشم از بوی عطرم حالم بهم میخوره یه روز رندوم غذای مورد علاقم میشه غذایی که ازش متنفرم

یعنی قشنگ کم مونده بگم عاشق دخترم میشینم همه جا ازش حرف میزنم یهو خالی میشم از لحاظ عاطفی دلمو میزنه ...

ابتدای دوستی گان به گام نمیری جلو و یهو افراط می کنی.

دوم اینکه به نظر میاد تمام دلت رو بهش میسپری و جای یه همسر رو واست میگیره