2777
2789
عنوان

طلاق برای

113 بازدید | 14 پست

بار دوم عیبه؟نمیدونم چیکار کنم شوهرم اصلا آدم نیست تقصیر من چیه قسمتم یه آدم خوب توش نبود.ب خاطر بابام پای رفتنم میلنگه.ولی اینم زندگی نیست که من دارم .شوهرمم اصلا از کاراش پشیمون نیست اصلا دنبال تغییر نیست .عین چی تو گل موندم .آدم بی عاطفه بی مسئوبیت .سنگدل .بی درک .فقط میره سرکار دیگه هیچ کاری نمیکنه .حضورش تو خونه تو زندگی اصلا حس نمیشه .حتی تو خونه باهم حرف هم نمیزنیم مدام سرش تو گوشیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه .البته خانوادگی آدم های سردی هستن انگار روح تو بدنشون نیست .اینم انگار هنوز خونه مادرشه .عین مهمو ...

پدرامون باعث میشن نتونیم درست تصمیم بگیریم

در صورت درخواست دادن دوستی علت رو بگین خانومای گل🙏

دقیییییقا

تقریبا هم سن هستیم

هر چی میگذره بیشتر میفهمم پدرم چقدر جفا کرده و چقدر اثر گذار بودن کاراش تو زندگی من...

کسیو انتخاب کردم ک هیچ شباهتی ب پدرم نداشت بعد عقد فهمیدم ۱۰ تای پدرمو از بدی میذاره جیبش

تقریبا هم سن هستیمهر چی میگذره بیشتر میفهمم پدرم چقدر جفا کرده و چقدر اثر گذار بودن کاراش تو زندگی ...

من اصلا راضی به این ازدواج نبودم .گفتم پدرم ببینتش حتما ردش میکنه .ولی متاسفانه رد نکرد .میدونم مقصر خودمم نباید تن ب این ازدواج میدادم ولی چون درست بزرگ نشدم نتونستم درست تصمیم بگیرم .بابامم گفت چون یک بار جدا شدم حالا خواستگار برام اومده شوهر کنم برم رو دستش نمونم .ک نیتجش هم شد وضعیت الان .این از اولی بدتره جهنمه برام .بعضی وقتا میگم قرار کنم از این شهر برم ولی دلم برا بابام میسوزع

من اصلا راضی به این ازدواج نبودم .گفتم پدرم ببینتش حتما ردش میکنه .ولی متاسفانه رد نکرد .میدونم مقصر ...

من دلم براش نمیسوزه ازش متنفرم واقعا...

کل بار زندگی رو دوش منه