2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

28 بازدید | 11 پست

سلام من رشته انسانی ب آوردم و رشته معارف الف

هدفم در آینده رشته مشاوره دانشگاه فرهنگیان هست

بنظرتون برم معارف میتونم مشاوره قبول بشم؟

لطفا هر اطلاعاتی از این مسئله دارید که بهم کمک میکنه بگید ممنون

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله عزیزم با رشته معارف هم میشه رفت فرقی با انسانی نداره هر رشته ای توی این هست توی اونم میتونی بری

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بله عزیزم با رشته معارف هم میشه رفت فرقی با انسانی نداره هر رشته ای توی این هست توی اونم میتونی بری

ولی من شنیدم معارف کنکور نداره و باید کنکور انسانی رو داد درسته بعضی از درس هاشون شباهت دارند ولی بعضی از درس هاشون مثل عربی و تاریخ فرق میکنن

ولی من شنیدم معارف کنکور نداره و باید کنکور انسانی رو داد درسته بعضی از درس هاشون شباهت دارند ولی بع ...

من رشتم معارف بود چندسال پشت کنکور بودم کنکور انسانی دادم فکر کنم یه سال هم فکر کنم خود معارف دفترچه داشت که رتبم زیاد خوب نبود (البته دقیق یادم نیست و نمیدونم الان چطوریه )ولی کنکور انسانی که میدادم چون عربیش آسون تر بود فکر کنم رتبه بهتری آوردم البته بازم دقیق یادم نیست

انسانی فکر کنم جامعه شناسی ۲و۳

و جغرافیای۲و۳رو داشت ولی ما معارفی ها نداشتیم و برای کنکور باید خودمون میخوندیم این درس ها رو

عربیمون تخصصی تر بود به جای دین و زندگی هم اصول عقاید داشتیم و به جای تاریخ ،تاریخ اسلام داشتیم

که برای کنکور انسانی باید خونده بشه(البته نمیدونم معارف دفترچه اختصاصی توی کنکور داره یا نه . شما اگه میگی نداره پس باید همون درسهای انسانی رو بخونی )

خیلی از درس هامون با انسانی ها مشترک بود فارسی علوم فنون فلسفه منطق ریاضی و دیگه یادم نیست

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)