2777
2789
عنوان

ازداوج

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 59 پست
ببین اصلا کاری ندارم به این حرفااین که دوست پسر هم داری بیخیالش خب؟ تو اگه فردا پس فردا بچه ات شبیه ...

وای همینو بگو

بعد من خودمدارم درس میخونم پارتنرمم دیپلم

ولی اوناقا تا دهم سواد داره پولم برای. باباش

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای همینو بگوبعد من خودمدارم درس میخونم پارتنرمم دیپلمولی اوناقا تا دهم سواد داره پولم برای. باباش

ممکنه پارتنرت بعدا مانع از ادامه تحصیلت بشه ولی این آقا قطعا مانع میشه چون مردا چشم ندارن ببینن زنشون از خودشون بالاتره

ممکنه پارتنرت بعدا مانع از ادامه تحصیلت بشه ولی این آقا قطعا مانع میشه چون مردا چشم ندارن ببینن زنشو ...

بعد من حجابم خیلی کامل نی پارتنرم کاملا قبول کرده

ولی این آقا بی حجابی و بد میدونن

گفت تا پاییز میام

این پسر ۲۴ ساله اگه به دلت میشینه اره فرصت آشنایی بده، ولی وقتی به دلت نمیشینه بله نده فردا پشیمون میشی یا روت نمیشه پیش دوستی فامیلی بگی این شوهرمه ، یا همش ذهنت درگیر اینه مردم مسخرت نکنن، دیگه خودت الان فکر کن دیگه

این پسر ۳۰ ساله هم اگه پاییز واقعا قضیه رو جدی کرد هیچی،اگه نیومد جلو محترمانه ردش کن بره بگو من برای جوونیم و وقتم ارزش قائلم

هیچم هول نشو، هنوز سنی نداری، موقعیت های زیادی پیش روته، ی تصمیم با صبرو حوصله و دلخواهت بهتر از یک عمر پشیمونیه

این پسر ۲۴ ساله اگه به دلت میشینه اره فرصت آشنایی بده، ولی وقتی به دلت نمیشینه بله نده فردا پشیمون م ...

خاستگارم خیلی نچسب

بعد پول و سرمایه ام برای پدرش

ک بعدها قرار بهش برسه