2777
2789
عنوان

دلم رو شکوندن

30 بازدید | 11 پست

دو سال پیش نامزدی م با یک پسری بهم خورد به خاطر دخالت های مادرم و مامان پسره بعد اون حالم اصلا خوب نبود

معلم ام ماشین دارم حقوق دارم ۲۴ سالمه مامانم بهم میگه ترشیده میگه هیچکی سمت تو نمیاد تو رو بگیره در صورتی ک خودش زد زندگی مو خراب کرد

دلم شکسته دلم میخواد یک آدم خوب پیدا شه باهاش ازدواج کنم دلم داره از غصه میترکه تو رو خدا برام دعا کنید بختم باز شه خوشبخت شم

اگر هم از چیزی حاجت گرفتین بگین بخونم خدا صدا مو بشنوه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت شدم برات...آخه چرا بهم خورد...پسر خوبی بود!

بار اول بخاطر انگشتر نشون ک نیاوردن و گفتن رسم نداریم و سرویس چوب ناقص و اینکه مامانش پشت تلفن گفت از ما زیر لفظی نخواین بر خورد بهم و با پسرت دعوام افتاد بار دوم خواستن بیان مامانم بهش پیام داد مزاحم دختر من نشو بار سوم تم چون تاریخ کاغذ نویسی رو جابجا کردیم مادر پسره زنگ زد بهم زد

غصه نخور عزیزدلم هنوز سنی نداریتوکل بر خدا کن مطمن باش به حاجتت میرسیبرات دعا میکنم حتما،خوشبخت و عا ...

دو سال سه ساله توکل کردم بختم باز کنه هنوز نکرده من اذیتم دوست دارم ازدواج کنم تا به گناه نیفتادم

بار اول بخاطر انگشتر نشون ک نیاوردن و گفتن رسم نداریم و سرویس چوب ناقص و اینکه مامانش پشت تلفن گفت ا ...

ای بابا...خیره انشاءالله..انشاءالله یه آدم مناسب سر راهت قرار بگیره..ناراحت نباش

بعضیاتون خیلی چرتید

دو سال سه ساله توکل کردم بختم باز کنه هنوز نکرده من اذیتم دوست دارم ازدواج کنم تا به گناه نیفتادم

انشالله تا آخر امسال با یه آدم با شخصیت و خوب ازدواج میکنی عزیزم، به دلم اومد که با آدم خوبی ازدواج میکنی و خوشبخت میشی حس ششم هم نیستم.