2777
2789
عنوان

حاجت روایی💔

38 بازدید | 13 پست

🔥🔥🔥سلام دوستان😔من یه حاجتی دارم که با امسال ۱۲ سال شده که بهش نرسیدم😔خیلی دلم شکسته😔حاجت خیریه عشق و عاشقی اینا نیست😔😔😔میشه دعام کنین سر نمازاتون و یا از ته دلتون که برسم بهش جوونیم دیگ رفت😔😔😔عین ی مرده متحرکم😔😔میشه یه صلواتی جهت حاجت رواییم بفرستین یا نذری چیزی اگه زحمتی نمیشه😔😔😔یا بگین خودم انجامش میدم😔😔😔بخدا مردم دیگ حالم خیلی بده ان شالله هرکی جهت حاجت روایی من دعایی کرد از ته دلش خدا تموم حاجتاشو برآورده کنه و محتاج خلقش نکنه و خیلی زود حاجتاشو بده😔🙏❤️

ایشالا به حاجتت برسی

ولی برای خیلیا توی این سایت متاسفم ک فکر میکنن حاجت عشق و عاشقی چیز کم و پیش پا افتاده ایی هست اما بچه دار شدن و خیلی چیزای دیگه نه، خیلی مهمه فقط حاجت عشق الکیه

خدایا درد عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا به حاجتت برسیولی برای خیلیا توی این سایت متاسفم ک فکر میکنن حاجت عشق و عاشقی چیز کم و پیش پا ...

واقعا حاجت عشق از بدترین حاجتاست و من اصلا همچین فکری نمیکنم فقط نوشتم ک دیگران قضاوتم نکنن و ب راحتی از کنار خواستم نگذرن😔 شما فکر کردین من درد عشقو ساده گرفتم ک اینو نوشتین؟

واقعا حاجت عشق از بدترین حاجتاست و من اصلا همچین فکری نمیکنم فقط نوشتم ک دیگران قضاوتم نکنن و ب راحت ...

راستش اره

پس شما هم زخم خورده ایی ببخشید قضاوت کردم

بخدا انقدر دلم گرفته

تا یکی بگه بچه میخام یا شفا میخوام همهههههه میگن ایشالا ایشالل برات حمد میخونیم فلان میکنیم دلداری میدن

تا یکی بگه دلش گیره و عشق باشه مشکلش میگن ولش کنو قسمت نیستو این حرفای نمک رو زخم

مشکل خودشون مشکله مشکل یکی دیگه نه

راستش اره پس شما هم زخم خورده ایی ببخشید قضاوت کردمبخدا انقدر دلم گرفته تا یکی بگه بچه میخام یا شفا ...

اتفاقا ب منم چون خیلیا گفتن و ساده گرفتن اینو گفتم ک هی نگن فلانه بهمانه فکرشو نکن جوونی شاید بیچاره شی و غیره حوصله نصیحت نداشتم ک ۳ ساعت توضیح بدم عشق و عاشقی نیست😔من خودم زجرشو کشیدم بد هم کشیدم برات تعریف کنم گریه میکنی ولی باز میای میگی خدا درد عشق بهش بده قلبم ب شدت خون و خورده و الان بیشتر شکست😔چرا اینو گفتی مشکلم دو چندان شه😔😔😔گریم گرفت

اتفاقا ب منم چون خیلیا گفتن و ساده گرفتن اینو گفتم ک هی نگن فلانه بهمانه فکرشو نکن جوونی شاید بیچاره ...

عزیزم ب تو ک نبود ب هرکی مسخره میکنه بود

استارتر عزیز امیدوارم زودتر به چیزی که دلت میخواد برسی

از یه نفر شنیدم میگفت یه نمازی هست که هرموقع میخونه گره های زندگیش باز میشه. خودم امتحان نکردم

نماز امام جواد که چهارشنبه ها میخونن و تو هررکعت ۷۰ تا حمد داره. من دراین حد میدونم باز تو نت هم سرچ کن عزیزم