2777
2789
عنوان

بچه هام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

188 بازدید | 12 پست

من شاگردام خیلی کوچولو بودن

همو خیلی دوست داشتیم

دیگه نمیبینمشون

هیچ وقت هیچ وقت😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم برای بغلشون تنگ میشه حس میکنم بچه هام رفتن

حتی مدرسها تعطیل شد از هم خدافظی نکردیم میخواستم برام نامه ی یادگاری بنویسن

یعنی قراره ۲۹ سال دیگه ی خدمتم هم همینجوری هر بار قلبم بشکنه؟

همش شاگردام زنگ میزنن میگن خانم دلمون براتون تنگ شده

شاگردای شمام زنگ میزدن؟😭😭😭

یااینا خیلی مهربوننن😭😭

.

نظرسنجی

اولشه از یه جایی ب بعد حوصله هیچکسو نداری

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

وابستگی به دانش آموز نداشته باشید

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وابستگی ندارم دوسشون دارم خب💔ای کاش میشد نداشت

منم دوستشون دارم ولی دلتنگ بغلشون شدن و احساس ناراحتی شدید نشونه وابستگیه عزیزم

من فعلا دانشجو معلمم ولی کارورزی که میرفتم ارتباطم با بچه ها خیلی خوب بود اما این احساسات شما رو ندارم الان

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

منم دوستشون دارم ولی دلتنگ بغلشون شدن و احساس ناراحتی شدید نشونه وابستگیه عزیزممن فعلا دانشجو معلمم ...

اها خب من بچه هارو خیلی بیش ازحد دوست دارم برای همینه 🥲😂🤦🏻♀️

اها خب من بچه هارو خیلی بیش ازحد دوست دارم برای همینه 🥲😂🤦🏻♀️

اذیت میشی از شدت دوست داشتن