2777
2789

🤔🤔

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینکه تو با پسرع میخوای ازدواج کنی نه خانوادش

به نظرم اشتباه حالا نمیدونم ربط به تاپیکت داره یا نه

صددرصد تو ازدواج تو قرارع با خانوادش وصلت کنی نه خودش مگر اینکه یتیمی چیزی باشه

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

اولین باره متن فارسی میخونم و معنیشو متوجه نمیشم😂

منم 😂😂 منتظر بودم ببینم بقیه ام مثل منن 😂😂

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

سوال اشتباه درج شد 🗿منظورم اینه ما قبولش داریم ولی پسرا نه. ولی در کل درسته حرفشون 🧘🏻♀️

که بچه ننه آن

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

بنظرم هیچ پسری دلتنگ نمیشه عاشق نمیشه میتونن با تمام وجود بهت عشق بدن و حرفای قشنگ بزنن ولی عاشقت نب ...

میتونن با تمام وجود با عشق بهتون نگاه کنن اما با هزار نفر دیگه در ارتباط باشن همونطوری نگاشون کنن

گفت فعل اخرش برعکسه اما بازم متوجه نشدم😂بهتر بود میگفت یکی از دروغ های پسرا رو بگید این واضح تره

بنده خدا نمیدونس ما گیراییمون ضعیفه 😂😂

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....