2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 32 پست
خداروشکر باز شما حقوق داری مجبور نیستی دستتو جلوشون دراز کنی و چند ساعتی رو سرکار هستی ذهنت آزاد میش ...

ممنونم عزیزم تو هم انشالله یه ازدواج خیلی خوب بکنی و خیلی زود البته سنت خیلی کمه واقعاً فرصت داری من ۲۶ سالمه و نگرانم

ندارم انتظار از کسی، یک نگاه خدا برایم کافیست♥️

چطور ازدواج کردی طرفت کی بود آشنا بود جدایی قبلیت مشکلی برات ایجاد نکرد؟من اصلا کسی نمیاد سمتم که ب ...

سنتی ازدواج کردم . خودشم تو عقد طلاق گرفته بود و من اصلا جدایی رو عیب نمیدونم یعنی اصلا به چشم یه عیب بهش نگاه نمیکردم. بعد از جدایی هم خواستگار داشتم زیاد . میدونی مشکل من فقط جدایی نبود . اقوام درجه یکم مواد فروش بودن ، خانواده بسیار فقیری بودیم ،پدرم بشدت بدهکار بود ، پشت خواهرم حرفای خیلی بد و ناموسی بود و هزار مشکل دیگه . اما خداروشکر خدا یاورم بود و ازدواج خوبی داشتم با یه خانواده خوب و با شرایط شغلی خوب . البته با تمام این مشکلات پدرم باآبرو بود و خانواده ی باایمانی بودیم . کلا شرایط عجیب و غریبی .نوشتنش آسونه اما نمیدونی چه پوستی از من و خانواده ام کنده شد تا گذر کردیم از اون شرایط .تمام امید من همیشه خدا بود و هنوزم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنتی ازدواج کردم . خودشم تو عقد طلاق گرفته بود و من اصلا جدایی رو عیب نمیدونم یعنی اصلا به چشم یه عی ...

میدونی به این مشکلات ، پچ پچ مردم رو هم اضافه کن بعد جداییم . و میگفتن حتما دختراش مشکلی دارن . اینا رو نگفتم که بگم من بدبختترم . نه اصلا . فقط خواستم بگم دست خدا از همه ی دستا بالاتره . زندگیتو بسپار به خدا